Nuotr.: Imago Images – Scanpix
Nuotr. Imago Images – Scanpix

Tel Avivo „Maccabi“ komandoje fiksuojamas COVID-19 protrūkis.

Izraelio klubas paskelbė, jog trečiadienį ekipos gretose buvo nustatyti dar keturi koronavirusu apsikrėtę asmenys: trys žaidėjai ir vienas personalo narys.

Iš viso serga penki klubo nariai, apie pirmąjį COVID-19 atvejį komanda paskelbė antradienį.

Tel Avivo klubas pažymi, jog visi žaidėjai ir personalo nariai – vakcinuoti, įskaitant ir apsikrėtusius.

„Maccabi“ atšaukė planus vykti į rugsėjo 4-5 dienomis Graikijoje vyksiantį draugišką turnyrą, kuriame Tel Avivo komandą pakeis Atėnų „Peristeri“ klubas.

Jame taip pat kovos Donato Motiejūno atstovaujama Monako „Basket“, Pirėjo „Olympiakos“ ir Lavrijaus „Megabolt“.

Komentarai:
BooM
Čia yra trumpas viso vyriausybei palankių skiepytojų vadovo rinkinys: Jei buvote skiepytas, tada: 1) jei yra kokių nors komplikacijų, tuomet jūs pats silpnas, sergate, o ne vakcina taip paveikė ; 2) jei susirgote COVID po kelių dienų, tai nutiko einant skiepytis, bet tikrai ne dėl pačios vakcinos; 3) jei susirgsite po kelių savaičių, taip yra dėl to, kad imuninė sistema dar neveikė; 4) jei sergate po 3–4 mėnesių, tai yra dėl to, kad antikūnų kiekis jau sumažėjo; 5) jei sergate tarp 3 ir 4 punktų, tada „buvote įspėti, kad pasigamina ne visiems antikūnai“; 6) jei sergate lengva forma, tai jus išgelbėjo vakcina, o ne imunitetas; 7) jei pasiskiepijote ir sunkiai sergate, tai be skiepo mirtumėte arba bent gulėtumėte su ventiliavimo aparatu; 8) jei pasiskiepijęs buvo prijungtas prie ventiliavimo aparato ar mirė, tai tikrai ne dėl vakcinos, o dėl to, kad buvo daug kitų ligų ir apskritai amžius (nenurodant, kas tiksliai yra su amžiumi). Tačiau, kita vertus: 9) Jei nesiskiepijote ir nesusirgote, jums pasisekė. Jūs vis tiek susirgsite ir jums teks atlikti mechaninę ventiliaciją. 10) Jei nesiskiepijote ir susirgote, vadinasi, jūs patys esate kalti, nes valdžia jumis rūpinasi (kaip visada). 11) Ir jei jie mirė praėjus šešiems mėnesiams po to, net ir prasirgę lengva covid forma, tai yra griežtai nuo koronaviruso pasekmių. Negalima painioti su situacija, kai jie prasirgo, pasiskiepijo ir mirė. Nes „tu nesupranti. Tai yra visai kas kita." 12) Jei sirgote ir turite antikūnų, tai niekam nesvarbu. Tai nėra TIE antikūnai arba jų nepakanka apsisaugoti nuo naujos atmainos. 13) O prasirgusių antikūnai yra prastos kokybės, aukštos kokybės yra nuo skiepų.
2021-09-02
-2
Atsakyti
Alioalio
tas spaudimas vakcinuotis yra juokingas,del to nesuprantu kam reikalauja vakcinuotis jauniems be virssvorio zmonems...jei esi senas,ar storas ar siaip ligotas butina skiepytis..bet jaunam zmogui sveikam tikrai neverta skiepytis..
2021-09-01
+7
Atsakyti
000
kas dar tiki adata
2021-09-01
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.