Koronaviruso sukeltos komplikacijos pasiglemžė Izraelyje puikiai žinomą vyr. trenerį Ariką Alfasi.

49-erių Alfasi prastai pasijautė daugmaž prieš mėnesį, kuomet atostogavo. Jam buvo nustatytas koronavirusas, po kurio jis pasveiko, tačiau ligos sukeltos komplikacijos plaučiuose nulėmė mirtį.

Pažymima, jog specialistas buvo pasiskiepijęs, užsiėmė aktyvia veikla, neturėjo lėtinių ligų ir nerūkė. Strategas buvo pasiryžęs pasiskiepyti ir trečiąja vakcina, tačiau užsikrėtė COVID-19 ir to padaryti nebesuspėjo.

Strategas per karjerą darbavosi Ašdodo, Naharijos ir Eilato klubuose, o praėjusį sezoną treniravo Aškelono „Ironi“ komandą.

Vadovaudamas Netanijos „Maccabi“, Alfasi išvedė komandą į aukščiausiąją Izraelio lygą ir pirmajame sezone nuvedė ekipą iki pat finalo ketverto, kuriame buvo nusileista Tel Avivo „Maccabi“.

2010 m. jis buvo pripažintas geriausiu Izraelio pirmenybių strategu.

Komentarai:
Sigis
ten priedurniai jau 4 dozes gave,subadytus nori uzdaryt ziemai i karantina,avys beeee bekit skiepytis
2021-09-22
-7
Atsakyti
kokie puikus skiepai. bet bent jau neslepia nuo ko
2021-09-22
-6
Atsakyti
just get the jab!🙄
2021-09-22
+5
Atsakyti
Braliukai
🙏🖤🏀
2021-09-22
-7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.