Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

Praėjusio sezono NBA MVP Nikola Jokičius vasarą atsisakė atstovauti Serbijos rinktinei olimpiniame atrankos turnyre, kuriame serbai sensacingai nusileido Italijos rinktinei ir liko be bilieto į Tokiją.

Nikola Jokic

Nikola  Jokic
Pozicija: C, PF
Amžius: 26
Ūgis: 208 cm
Svoris: 111 kg
Gimimo vieta: Serbija

Visgi 26-erių vidurio puolėjas teigia, kad taip pasielgtų ir vėl.

„Aš priėmiau sprendimą. Gerai ar blogai, aš atsakingas už jį, – per NBA žiniasklaidos dieną sakė Jokičius. – Aš vėl pasielgčiau taip pat. Tai buvo protingas sprendimas. Ypač jei pažiūrėtumėte, kiek žaidėjų praėjusį sezoną turėjo praleisti rungtynes. Tikiu organizacija ir profesionaliu komandos personalu.“

Jokičius 2020-2021 metų NBA pirmenybėse rinko po 26,8 taško, 10,9 atkovoto kamuolio ir 7,9 rezultatyvaus perdavimo, o jo atstovaujamas Denverio „Nuggets“ klubas nužygiavo iki Vakarų konferencijos pusfinalio, kur 0-4 nusileido Finikso „Suns“ ekipai.

Jokičius taip pat pridūrė, jog tikisi, kad MVP laimėjimas neatneš jam didesnio populiarumo.

„Man nelabai įdomu būti garsiu. Nenoriu būti populiaresnis nei dabar“, – sakė serbas.

Galiausiai Jokičius atskleidė ir gerų naujienų.

„Mes su žmona laukiamės kūdikio, todėl tai turbūt svarbiausia vasaros atostogų akimirka. Turbūt svarbiausias momentas mano gyvenime “, – atviravo puolėjas.

Komentarai:
Anonimas
straipsnis telpantis į headliną, chebra jus pavartohe rašote tokius straipsnius, ar google auto translate įmetat ir tiek žinių??
2021-09-24
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.