„BasketNews.lt podkasto“ trejetas – Jonas Miklovas, Rytis Vyšniauskas bei Karolis Tiškevičius aptarė šią savaitę prasidedantį Eurolygos sezoną bei pateikė drąsias prognozes.

Temos:

– Įžanga (0:00);
– Ryčio Eurolygos reguliaraus sezono aštuntukas (19:14);
– Ar nereikia keisti Eurolygos formato? (27:16);
– Kas bus Eurolygos finalo ketverto dalyviai ir MVP? (32:38);
– Diskusija dėl Švedo (50:05);
– Eurolygos kylanti žvaigždė (59:35);
– Karolio ir Ryčio lažybos (01:09:35);
– „Žalgiris“ – blogiausiai besiginanti Eurolygos komanda? (01:13:45);
– Jameso laukia konfliktas ir Monake? (01:23:58);
– Ar pagaliau laukia normalus sezonas? (01:32:25);
– Ar baskų mohikanai neteks darbo? (01:35:03);
– Degantis LKL (01:40:40).

Tinklalaidės audio įrašai pasiekiami „Podbean“, „Spotify“, „iTunes“ (taip pat ir iOS programėlėje „Podcasts“). Kiekvienos laidos įrašą galėsite atsisiųsti ir į savo kompiuterį ar telefoną, kad jų galėtumėte klausyti sau patogiu laiku ir vietoje.

Tapti mūsų rėmėjais galite Patreon.com platformoje.

Komentarai:
Jj barea
Nezinau ar tik man bet slykstoka klausyti Karolio tas pasiputimas tas ego wow lyg rock staras butu. Visi tas nuomones turi na bet taip erzinanciai grusti savo baisu..
2021-09-29
+4
Atsakyti
Klosaj
jau nei Vyšniauskas negelbsti nuo Tiškevičiaus,o ir Miklovas kuo toliau,tuo labiau puša.
2021-09-28
+6
Atsakyti
Evaldas
Gerb. Basketnews chebra, kažkaip suaktyvėjus visiem fantasy dalykam, labai pasigedau vieno dalyko. Būtų kažkas nerealaus turėt nuolat pildomą straipsnį apie traumuotus žaidėjus, traumų rimtumą, kiek maždaug laiko prireiks žaidėjui grįžti ant parketo ir panašiai. Jūs turite daug didesnį priėjimą prie komandų, daugybę patikimų šaltinių, manau tai būtų daugumai įdomus ir aktualus turinys. Pavyzdžiui šiandien bandžiau surasti Kulagino traumos rimtumą, nesakau, kad pasitikiu savo googlinimo sugebėjimais, bet neradau 😀
2021-09-28
-3
Atsakyti
Oj
tie tai tikrais krepšinio ekspertais pasijuto... Lopai...
2021-09-28
-4
Atsakyti
Anonimas
Svaiguliai,duokit tam Sileriui treniruoti Barsa ir bus ne ka prastesni rezultatai negu prie Saro gal net geresni nes butu daugiau laisves,juokinga kai sako Sileris susirinko komanda,gal ir susirinko,bet buvo pasiulyta zaidejai agentu uz tai kiek zalgiris gali moketi pinigu,jeigu ir prastai pasirodys zalgiris tai ne tik Silerio kalte
2021-09-28
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.