Nuotr.: ZUMAPRESS.com-Scanpix
Nuotr. ZUMAPRESS.com-Scanpix

„Barcelonos“ puolėjas Nikola Mirotičius sezoną pradėjo parodydamas, koks svarbus jis yra aikštelėje.

Per pirmąsias trejas Ispanijos ACB lygos rungtynes puolėjas vedė „Barcą“ į pergales ir vidutiniškai per 26 minutes pelnydavo po 18 taškų, atkovodavo po 7,7 kamuolio ir rinkdavo po 27,7 naudingumo balo.

Mirotičius jau gavo du turo MVP apdovanojimus. 2-ojo turo MVP krepšininkas dalijasi su gynėju Bruno Fitipaldo iš Tenerifės „Lenovo“ komandos.

„Mirotičius yra labai susikaupęs, geros formos ir susikoncentravęs. Jis varžovams daro daug žalos ten, kur reikia“, – po rungtynių prieš Lugo „Breogan“ komandą sakė „Barcelonos“ treneris Šarūnas Jasikevičius.

Mirotičius buvo nesustabdomas po krepšiu, priversdamas varžovus prasižengti 10 kartų, taip išmesdamas net 14 baudos metimų, iš kurių pataikė 11. Rungtynes krepšininkas baigė su 22 taškais savo sąskaitoje.

Prieš kelias dienas rungtynėse su Las Palmo „Gran Canaria Mirotičius užfiksavo asmeninį atkovotų kamuolių rekordą. Puolėjas sugriebė 16 kamuolių, pagerindamas savo ankstesnį, 14 atkovotų kamuolių rekordą ACB lygoje. Krepšininkas taip pat įmetė 14 taškų.

„Tai buvo puikios rungtynės, mes labai stengėmės nugalėti šį stiprų varžovą. Aš čia tikrai laimingas, darau tai, kas man patinka labiausiai, – pasakojo Mirotičius.

Komentarai:
Artistai
Bnews... Ane tas pats buvo praeitą sezoną?
2021-09-29
-1
Atsakyti
Noname
Nesvarbu kaip pradedi,svarbu kaip pabaigi
2021-09-28
+2
Atsakyti
djgaffer
Puikią formą Mirotičius pagavęs,tik klausimas,kiek ilgai jis tokią išlaikys.Jau ir pernai panašiai buvo,bet kai reikėjo žaisti keliais frontais,tada nuovargis jam pasijautė,net buvo duota poilsio kelias savaites.Nes arė,kaip arklys praktiškai vienas.Dabar aišku viskas gražu,bet įdomu,iki kada jis tokią formą rodys.
2021-09-28
+1
Atsakyti
Anonimas
Nieko, per playoffus vėl užchokins
2021-09-28
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Nikola Mirotic

Nikola  Mirotic
Komanda: Barselonos FC Barcelona
Pozicija: PF, SF
Amžius: 30
Ūgis: 208 cm
Svoris: 102 kg
Gimimo vieta: Podgorica, Juodkalnija