Nuotr.: 247sports.com
Nuotr. 247sports.com

Už Atlanto savo potencialu krepšinio specialistus intriguojantis 17-metis 205 cm ūgio išeivijos lietuvis Matas Buzelis dar labiau pagerino savo pozicijas talentingiausių žaidėjų sąraše.

Studijuoti jis pradės tik 2023 metais, o tarp šios klasės jaunuolių „247 Sports“ reitinge lietuvis iš 39-os pozicijos pakilo į ketvirtą.

Tarp lengvųjų krašto puolėjų jaunuolis užima antrąją vietą. Pirmoje vietoje tarp visų krepšininkų yra 16-metis Dajuanas Wagneris.

LeBrono Jameso sūnus Bronny Jamesas šiame sąraše rikiuojasi 52-oje vietoje.

ESPN geriausių šios klasės jaunuolių reitinge vakar 17-ąjį gimtadienį šventęs Buzelis užima dešimtą vietą. Naujausias ESPN reitingas buvo išleistas rugsėjo pradžioje.

Buzelio žaidimo epizodai:

Vaikinas mokosi „Brewster“ akademijoje, bet jau dabar yra sulaukęs daugybės pasiūlymų studijų stipendijai.

Buvusio Lietuvos rinktinės gydytojo Aido Buzelio sūnus yra sulaukęs susidomėjimo iš Veik Foresto, dviejų Floridos valstybinių, Arizonos, Kanzaso, Šiaurės Karolinos, Mičigano, Sirakūzų, UCLA, Ilinojaus ir Vakarų Ilinojaus bei Kentukio universitetų. 

Pasiūlymus yra pateikusios visos išvardytos organizacijos, išskyrus vieną Floridos valstybinį universitetą ir Kentukio universitetą.

„BasketNews.lt“ podkastas:

Komentarai:
Anonimas
Nu va jr vel.Loetuvai nuskils gal..jis grynas lietuvis. O jo senelis petras buzekis buvo gatsus zalgirio zaidejas anaisxseniais laikaid. Mire 1978 metais. Mociute jo viena garsiausiu visu laikuvtuomeyines ssrs rankininkoi buvo. Tad anuko genai ne is niekur
2021-10-14
+4
Atsakyti
Papka
geras, bet kaip pamenam iš vasaros, Krivas už jį geresnis 😂😂😂
2021-10-14
+4
Atsakyti
vau !
2021-10-14
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.