Nuotr.: X02835 - Scanpix
Nuotr. X02835 - Scanpix

Krasnodaro „Lokomotiv“ gretose – skambus vardas iš Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA), apie kurį komanda pranešė prieš pat šio vakaro dvikovą Panevėžyje.

Šį sezoną pelnomi taškai

53%
93,0
Pelno taškų: 93,0
Taiklumas: 53,3%
Vieta lygoje: 4
Geriausias pasiekimas: 93
Blogiausias pasiekimas: 93
Daugiausia pelno: Johnathan Motley

Kartu su „Lietkabeliu“ A grupėje kovojantis Rusijos klubas paskelbė apie sutartį Quinnu Cooku, kuris iki šiol visą karjerą praleido NBA aplinkoje.

Su 28-erių gynėju susitarimas pasiektas iki sezono pabaigos. Krepšininkas rugsėjo pabaigoje buvo sudaręs kontraktą su Portlando „Trail Blazers“, tačiau klubas spalio viduryje atleido žaidėją.

2015-aisiais savo pavardės NBA naujokų biržoje neišgirdęs amerikietis į elitinę krepšinio lygą atsispyrė startuodamas dukterinėje Klivlando „Cavaliers“ komandoje – Kantono „Charge“.

Jis NBA debiutavo su Dalaso „Mavericks“ marškinėliais, vėliau atstovavo Naujojo Orleano „Pelicans“, „Golden State Warriors“, Los Andželo „Lakers“ ir Klivlando „Cavaliers“.

Cookas 2018 metais tapo NBA čempionu su „Warriors“, o 2020 m. – su „Lakers“. Paskutiniais metais – 2015-aisiais – atstovaudamas Djuko universitetui jis iškovojo NCAA čempiono titulą.

Praėjusį sezoną vilkėdamas „Lakers“ ir „Cavaliers“ marškinėlius Cookas sužaidė 23 mačus, per kuriuos vidutiniškai aikštėje praleido po pusseptintos minutės, įmetė po 3,3 taško, atliko po 0,8 rezultatyvaus perdavimo ir atkovojo po 0,7 kamuolio.

Per karjerą NBA jis yra sužaidęs 188 mačus, kurių vidurkiai – 14 minučių, 6,4 taško, 1,7 atkovoto kamuolio ir 1,6 rezultatyvaus perdavimo. Pataikymas iš toli siekė 40,8 proc.

„Lietkabelis“ ir „Lokomotiv“ antradienį „Cido“ arenoje susikaus nuo 19 val. 

Cooko žaidimo momentai:

Komentarai:
Masiulis
Damyen Dotson realus variantas arba Pinson,arba Zoran Dragic.Daugiau nematau kas galetu papildyti.
2021-10-26
-1
Atsakyti
Kad tas Loko perkasi pavardes bet vistiek gauna i skura eurocupe kai reikia laimet
2021-10-26
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.