Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt

Kauno „Žalgirio“ puolėjas Tyleris Cavanaugh yra priverstas praleisti Eurolygos šeštojo turo rungtynes su Tel Avivo „Maccabi“.

Klubo pranešime spaudai pranešama, jog į Izraelį atvykusiam žalgiriečiui buvo užfiksuotas teigiamas koronaviruso testo rezultatas, nors pats krepšininkas jaučiasi gerai, o kiti trys pastarosiomis dienomis atlikti testai rodė neigiamus rezultatus.

Naujojo sezono Eurolygos sveikatos saugumo protokolas visų paskiepytų rungtynių dalyvių nebereikalauja testuotis, o žaidėjai ar delegacijos nariai privalo izoliuotis ir testuotis tik jausdami koronaviruso simptomus.

Visgi, prieš kelionę Izraelį visiems žalgiriečiams buvo atlikti PGR testai, nes to reikalauja Izraelio įstatymai. Sekmadienį atliktų testų rezultatai visiems į Eurolygos dvigubos savaitės rungtynes keliaujantiems komandos nariams buvo neigiami, pažymima „Žalgirio“ pranešime.

Dar vieną PGR testą žalgiriečiai turėjo atlikti vos nusileidę Tel Avivo oro uoste pirmadienį vakare. Testų rezultatai komandą pasiekė tik antradienį popiet, o Cavanaugh atsakymas buvo teigiamas.

Komandos atstovai iškart reagavo į situaciją – Cavanaugh buvo atlikti du greitieji antigenų testai, kurie rodė neigiamus atsakymus. Visgi, pagal Izraelio valdžios nustatytas taisykles, žaidėjas negali palikti viešbučio kambario, kol neturi antro neigiamo PGR testo rezultato.

Nors pagal Eurolygos taisykles žaidėjas galėtų pasirodyti aikštelėje po dviejų neigiamų antigenų testų rezultatų, tačiau šiuo atveju galioja vietinės šalies valdžios priimtų nutarimų viršenybė.

Cavanaugh per pirmąsias penkerias rungtynes Eurolygoje vidutiniškai žaidė po 20 minučių, įmetė po 5,2 taško, atkovojo po 2,8 kamuolio ir atliko po 1,6 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.