Nuotr.: AFP-SCANPIX
Nuotr. AFP-SCANPIX

NBA G lygoje vėl žibėjo Arnoldas Kulboka.

Arnoldas Kulboka

Arnoldas  Kulboka
Komanda: Charlotte Hornets
Pozicija: PF, SF
Amžius: 23
Ūgis: 206 cm
Svoris: 104 kg
Gimimo vieta: Marijampolė, Lietuva

Lietuvio atstovaujamas Grinsboro „Swarm“ (0-3) klubas namuose 101:123 (24:27, 31:37, 31:28, 15:31) nusileido „Rio Grande Valley Vipers“ (2-0) krepšininkams.

Rezultatyviausiai savo ekipoje rungtyniavęs Kulboka per 29 minutes pelnė 20 taškų (1/4 dvit., 5/8 trit., 2/2 baud.), atkovojo 5 kamuolius, atliko 1 rezultatyvų perdavimą, 3 sykius suklydo ir 3 kartus pažeidė taisykles.

Per trečiąjį kėlinį Kulboka pelnė 13 taškų.

Kulboka pasinaudojo G lygos taisykle ir už vieną baudos metimą įsirašė du taškus. 

G lygoje galioja taisyklė, jog krepšininkas visada meta tik vieną baudos metimą, o jo vertė yra nuo vieno iki trijų taškų. Jeigu žaidėjas pataikė metimą su pražanga arba atlieka metimą už techninę pražangą, tuomet metimo vertė yra vienas taškas.

Jeigu jis išprovokuoja pražangą metant dvitaškį, tuomet atlieka vieną baudos metimą, kurio vertė yra du taškai. Jeigu išprovokuoja pražangą metant tritaškį, tuomet krepšininkas atlieka vieną baudos metimą – už taiklų šūvį gauna tris taškus, o prametus metimą taškų neįsirašo.

Rungtynių apžvalga:

LiAngelo Ballas per 13 minučių pridėjo 7 taškus (1/2 trit., 2/4 dvit., 0/1 baud.), 4 atkovotus kamuolius ir 1 rezultatyvų perdavimą.

„Swarm“: Arnoldas Kulboka 20 (5/8 trit., 5 atk. kam.), Xavieras Sneedas (6 atk. kam., 5/5 trit.) ir Jalenas Crutcheris po 17, Cameronas McGriffas 14.

„Rio Grande Valley Vipers“: Trevelinas Quennas 26 (8 atk. kam., 9 rez. perd.), Mfiondu Kabengele (9 atk. kam.) ir Marcusas Fosteris po 20, Anthony Lambas 15.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.