Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Vasarą Kauno „Žalgirio“ kvietimo sugrįžti nesulaukęs Jonas Mačiulis neslepia dėl to apmaudo, o dabartinėje sunkioje klubui situacijoje atvirai kritikuoja ir klubo vadovą Paulių Motiejūną.

Šį sezoną metamos baudos

79%
10,2
Pataiko: 10,2
Taiklumas: 78,6%
Vieta lygoje: 15
Geriausias pasiekimas: 20
Blogiausias pasiekimas: 4
Daugiausia pataiko: Lukas Lekavičius

„Delfi TV“ laidoje „Krepšinio zona“ apsilankęs Mačiulis prisiminė vasaros įvykius bei kritikavo savaitės viduryje pasirodžiusį Motiejūno interviu, kur jis atsakė į „Žalgirio“ fanų užduotus klausimus.

„Matėme, kad Paulius Motiejūnas toliau slapstosi ir įrašinėja konferencijas tik su suderintais klausimais, – laidoje „Krepšinio zona“ kalbėjo Mačiulis. – Man vienas žmogus parašė, kad „Žalgirio“ vadovas – kaip Vladimiras Putinas, nes atsako tik į iš anksto sutartus klausimus, tai net juokas paėmė. Jis tuos dalykus paaiškinti turėtų gyvoje konferencijoje.

Tačiau man skaudu ne dėl to, kas mano pozicijoje žaidžia, o dėl to, kad nebuvo suteikta proga „Žalgiryje“ užbaigti karjeros. Kalbėjau su Motiejūnu ir tikiu, kad to kvietimo galėjau sulaukti, bet kažkodėl taip neįvyko. O matant, kokie žaidėjai dabar komandoje, net neviltis apima.“

Kalbėdamas apie sunkią „Žalgirio“ situaciją dabartinis Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ konsultantas atsigręžė į vasarą padarytas klaidas komplektuojant komandą.

„Žalgiryje“ yra surinkti geri vyrai, geri charakteriai. Bet sporte jie pasiteisina tik tada, kai viskas sekasi. O kai prasideda didelės blogybės, prireikia tų kietesnių charakterių, kurie sunkiu metu galėtų užrėkti, padėtų nusimesti psichologinę naštą ir atvestų į pergales. Dabar gi yra vien tik geri charakteriai, visi stovi ir žiūri tomis kačiuko akytėmis, nė vienas nenori imtis atsakomybės. 

Ne geri vyrai žaidžia krepšinį, čia reikia truputėlį ir charakterio, o jo nė vieno nėra. Vasarą buvo padarytos ryškios komandos komplektacijos klaidos. Nežinau, kokiais kriterijais buvo pakviesti kai kurie žaidėjai. Tikrai norėčiau išgirsti, kokius pliusus matė Motiejūnas, pirkdamas juos. Labai norėčiau sužinoti tai, ir dar užduoti papildomus klausimus po to, tačiau matau, kad taip tikrai neįvyks, nes į gyvą konferenciją Motiejūnas nenori išeiti“, – piktinosi Mačiulis.

Pauliaus Motiejūno interviu:

„BasketNews.lt podkastas“:

Komentarai:
Galima ka nori sakyti anr Maciulio , bet video irasas su paruostais klausimais yra bevertismeslinas bandymas pasislepti nuo klaidu . Tokia strucio gynyba .
2021-11-13
+48
Atsakyti
Maciulis kalciausias del 0:9. Ajoo. Visi kiti gerai varo, nepriekaistaujam. Tikslas pamusti Chikmi rekorda ir pakeisti dar bent 2-3 trenerius.
2021-11-13
+5
Atsakyti
Bent vienas nebijo riebiau sukritikuoti Motieju. Ne taip kaip visa sporto medija. Motiejus per du sezonus sugebejo sunaikinti visa Saro idirbi ir grizti 10 metu atgal kai beveik visos Eurolygos komandos juda i prieki. Normalioj sporto komandoje butu isspirtas lauk toks GM. Ir teisingai pasake Maciulis, jeigu jau perkasi lavonus tai galejo bent viena i rubine paimt kuris nebijotu uzvesti komanda. Kitu atveju nafik tada Zdovca eme? Aiskiai matome kad konplektacija triedzia i kelnes per rungtynes. Vasturijaus lygio komanda. Motiejui tai faina, is Kauno eina didele parama ir nieko daugiau kaip ir nereikia daryti, sedi ir kukuoji kaip kitamet pasitempsim labiau.
2021-11-13
+55
Atsakyti
žmogus pasakė teisybę, o kowno sektantai ant Mačiulio purvais drabstosi! Taip ir kapanositės fekalijose su tokiu nevykėliu vadybininkėliu! 😂😂😂 kad motiejūnas pagiežingas aferistas, tai visi žino! Džiugu, kad karma atsisuko prieš jį! Visiškas žalio švogeryno krachas!😂😂😂
2021-11-13
+57
Atsakyti
labiausiai nustebino motiejuno ataakymas apie Cavanaugh 2 metu sutarti ar kaip jis ten rasosi.Atsakymas buvo absurdiskas.
2021-11-13
+62
Atsakyti
pasake visiska teisybe, apie ka protingi zmones kalba jau seniai. motiejunas apsistate padlaiziais kurie bijo papriestaraut genialiam manageriui. aisku kad maciulis jaucia nuoskauda kai zalgiris priglaude jankuna, milakni, o dabar ir kalnieti. ar jis butu prastesnis uz kavana? aisku kad ne, bet motiejukas is principo neeme jono nes nenori kad jam kas priestarautu. visi protingi fanai dar vasara baksnojo i kompektacijos klaidas, o motiejukas seka pasakas kad jis to negalejo numatyt. tai uz ka tu pinigus gauni direktoriau jei istaskai vejais milijonus mokesciu moketoju ir remeju lesu? koks remejas nores prisidet daugiau prie luzerio?
2021-11-13
+71
Atsakyti
juokinga kai kaunieciai cia taip ant savo legendos varo, ypac kai vos ne uz dyka siulesi.. sueitu dar ir kaip siandien Maciulis cia, ir vietoj Lukosiuno, ir net vietoj Ulanovo. Jei ne tokie kaip Kalnietis ar Maciulis tai isvis neaisku ar butu islikes klubas po prie romanovo
2021-11-13
+58
Atsakyti
maciulis jau perlenkia lazda,,,Isizeides kad jo napaeme tu ir rinktinei buvai nereikalingas...
2021-11-13
+13
Atsakyti
gal jau gana vaidint nuskriaustu
2021-11-13
+17
Atsakyti
Kalta aplinka , viskas musese musyse
2021-11-13
-5
Atsakyti
Baik verkti verksni visose laidose is eiles!Jeigu taip myli Zalgiri reikejo losti kai dar buvai naudingas, o ne Real. Dabar traukinys nuvaziavo. Gali karjera uzbaikti namuose Kauno raj Atlete, pagal savo lygi. Del Milaknio Jankio tai jie lojalus buvo, o kalnas dar tiketasi,kad gali buti naudingas. Ir kodel prie Saro nebuvo verkimu apie nora uzbaikti karjera Zalgiri? zaide tik alkani ir naudingi zaidejai, o dabar susidare eile visokiu verkenciu Maciuliu.
2021-11-13
+55
Atsakyti
D_K
Na teliką nebūtina žiūrėt, bet jei taip kalbi, tai derėtų žinot, kad ne tik insiderį buvo, bet buvo ir tv3, lrt, lnk ir dar keliose laidose. Tad to slapstymosi nepavadinčiau. Mačiulis ir vėl verkia, nors kai turėjo galimybę grįžt pasakė, kad čia ne lygis, ir tik kai pensininkas būsiu grįšiu, bet kai Šaras pakėlė lygį, tu tiesiog neatitikai Žalgirio lygio dabar ir visi tai žinojo, o Milaknis su Jankūnu ir Kalnu žymiai vertesni čia užbaigt Karjerą labiau, kurie buvo ištikimi Žalgiriui ir nestūmė ant jo, kai jam buvo sunku. Geriausiai Javtokas sakė : „ Aš irgi norėčiau Spursuose lošt” . Ta prasme kam taip verkt? Lyg kokia žvaigždė būtų buvus šiais metais rinktinėje ar Žalgiryje, dabar atmazų prisigalvojo, kad baigt karjerą aukštumoje. Džiaugiasi tegu kad nežaidžia Žalgiry ir nežaidė rinktinėje, būtų išvis iki galo susigadinęs savo asmenybę, nors ir dabar ji jau ant siūlo galo kabaliuoja, su neadekvačiais verkimais. Reikėjo tęst karjerą ir įrodyt kad esi vertas Žalgirio ir rinktinės, bet nebuvai jos vertas ir tereikia su tuom susitaikyt. Išvis jei jis būtų į Žalgirį paiimtas, tai būtų dar viena didžiulė klaida,veteranas, o dar ir verksnys bei rūbinės gadintojas, kas ir pasimatė dabar su tokiais žliumbimais spaudoje. Čia Š ne charakteris, čia komandos griovėjas ir inkaras.
2021-11-13
+34
Atsakyti
a
2021-11-13
+6
Atsakyti
Acb
Sitas intervas ir parodo kad jam cia ne vieta, per daug pagiezos. Matom jau is Kalniecio kaip cia senuku reikejo, reikejo alkanu labiau.
2021-11-13
+17
Atsakyti
Mačiulis sako, kad jam neleido baigti karjeros Žalgiryje - teisingai padarė, bet dar teisingiau būtų buvę, jei ir kitų, bebaigiančių karjerą, ten nebūtų - Jankūno, Kalniečio. Milaknis, panašu, atsigauna, bet irgi jau netoli jų, nes moka mesti TIK tritaškius, o, juk, dabar reikia universalių žaidėjų - kad sugebėtų pasiginti, užbėgti ant greito, pakovoti po krepšiu ir ne tik, ir tt., ir pan.
2021-11-13
+41
Atsakyti
Nėra protinga taip viešai stumti. Gerai, esi įsiskaudinęs ir panašiai, bet tas stūmimas realiai pačiam jokios vertės nesuteiks. Vienintelis dalykas ką dabar Mačiulis pasiekė - sudegino visus įmanomus tiltus bet kokiam galimam bendradarbiavimui ateityje. Ar to reikia? Nežinau. Maža šalis, krepšinio bendruomenė dar mažesnė. Ant Ryto stūmei visą karjerą, dabar į konfliktą su Žalgiriu. Ką veiksi Lietuvos krepšinio pasaulyje? Nebent nėra jokių tikslų jame..
2021-11-13
+58
Atsakyti
na kas dar bus istrauktas pastumt ant Motiejuno ?
2021-11-13
+19
Atsakyti
motiejunas visada ismeta sau nelojalius arba tuos kurie besalygiskai jam nepritaria. klube zinau n tokiu atveju, viesumoj gal ryskiausi maciulio ir berzininkaicio. tiesiog motiejus turi napoleono kompleksa, viska tik jis pats geriausiai supranta ir zino. o po tokiu komplektavimo klaidu jan kalta visa aplinka, jis tai jau pasake per savo insider interviu.
2021-11-13
+47
Atsakyti
Jonai nedegink tiltu
2021-11-13
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.