Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Filadelfijos „76ers“ organizaciją pasiekė nemalonios žinios.

NBA klubas savo tviterio paskyroje išplatino pranešimą, kuriame skelbiama, jog dėl galvos ir kaklo vėžio iš komandos kelioms savaitėms traukiasi Doco Riverso trenerio asistentas Dave'as Joergeris.

Pasak ESPN žurnalisto Adriano Wojnarowski, apie savo ligą 47-erių specialistas komandai pranešė po sekmadienio rungtynių su Indianos „Pacers“ ekipa.

„Mes pagavome vėžį anksti, – Joergeris sakė ESPN. – Man labai pasisekė, turiu 90 proc. šansą išgydyti ligą, bet tai labai gąsdina ir malonu nebus. Negaliu keliauti su komanda ir darytis chemoterapiją vis kitame mieste. Kad galėčiau išgyti, turiu pasitraukti iš komandos.“

Viena iš priežasčių, kodėl Joergeris viešai prakalbo apie savo ligą, yra kitų žmonių skatinimas išsitirti ir pagauti vėžį ankstyvoje stadijoje.

Joergeris, ko gero, labiausiai įsimenamas iš Memfio „Grizzlies“ laikų, kuomet jis 2013-2016 m. vadovavo klubui ir 2014-aisiais atvedė grizlius į Vakarų konferencijos finalą.

Nuo 2016-ųjų iki 2019-ųjų Joergeris buvo Sakramento „Kings“ vyr. treneris, o 2020 metais tapo „76ers“ asistentu.

Komentarai:
Simmonsas vezi ivare.
2021-11-15
+1
Atsakyti
[VIDEO iš migrantų kelionių] Naujausios „insider” naujienos ir diskusijos! Junkis į Telegram grupę „Migrantai Lietuvoje 2021”: https://t.me/MigrantaiLietuvoje
2021-11-14
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metamos baudos

84%
15,9
Pataiko: 15,9
Taiklumas: 83,8%
Vieta lygoje: 12
Geriausias pasiekimas: 25
Blogiausias pasiekimas: 9
Daugiausia pataiko: Joel Embiid