Nuotr.: Getty Images-SCANPIX
Nuotr. Getty Images-SCANPIX

Nacionalinėje koledžo atletų asociacijoje (NCAA) dar vieną gerą pasirodymą užfiksavo Ąžuolas Tubelis.

Tautvilas Tubelis

Tautvilas  Tubelis
Pozicija: SF, PF
Amžius: 19
Ūgis: 200 cm
Gimimo vieta: Vilnius, Lietuva

Lietuvio atstovaujama Arizonos „Wildcats“ (5-0) 80:62 (37:29, 43:33) nugalėjo Mičigano „Wolverines“ (3-2) ir triumfavo „Roman Main Event“ turnyre.

Ąžuolas pasižymėjo 13 taškų (5/7 dvit., 0/2 trit., 3/4 baudų), atkovojo 8 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, 2 kartus suklydo ir 4 sykius prasižengė. Aukštaūgis pasirodymą pagardino galingu dėjimu.

Krepšininko brolis Tautvilas spėjo pelnyti 2 taškus (1/1 dvit.).

Arizonos ekipą į pergalę vedė Christianas Koloko, kuris pelnė 22 taškus, atkovojo 7 kamuolius ir blokavo 4 metimus.

„Wildcats“ tai buvo ilgai lauktas triumfas. Pastarąjį kartą prieš geriausių penketuko varžovus komanda laimėjo 2017 metų gruodžio 30 dieną.

Komentarai:
Sveikiname! Jūs buvote pasirinktas dalyvauti naujame finansiniame projekte, kurio stabilios pajamos yra iki tūkstančio dolerių (1000 USD) per savaitę. Jūsų kvietimas nuoroda yra aktyvus vieną dieną: https://bit.ly/3qULk7S
2022-01-10
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.