Nors pastaruoju metu sklido kalbos, kad Indianos „Pacers“ ekipa gali atleisti 30 metų 191 cm ūgio Jamaalą Tinsley, visgi taip nenutiks. Kad įžaidėjas nebus atleistas šiandien paskelbė generalinis „Pacers“ vadybininkas Davidas Morway.

„Jamaalo kontraktas tikrai nebus išpirktas, tokios galimybės mes net nesvarstėme, - kalbėjo Morway. - Kol kas jis yra mūsų komandos narys.“

Visgi skelbiama, kad ir toliau išlieka Tinsley iškeitimo galimybė. Pranešama, kad komanda nėra suinteresuota pasilikti šį krepšininką, kadangi į „Pacers“ klubą šią vasarą atvyko kitas pajėgus įžaidėjas T.J.Fordas.

Praėjusį sezoną Tinsley reguliariajame sezone sužaidė vos 39 rungtynes, iš kurių 36 pradėjo startiniame ekipos penketuke. Per vidutiniškai 33 aikštėje praleidžiamas minutes gynėjas pelnydavo po 11,9 taško, atkovodavo po 3,6 bei perimdavo po 1,7 kamuolio ir atlikdavo po 8,4 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
a----------->>> tingiu tau rašyt taigi duodu nuorodą ir pats pasiskaityk: http://www.basketnews.lt/news-15512-ofic...
2008-08-06
+3
Atsakyti
a
o kur J.O persikele
2008-08-06
-2
Atsakyti
KinderiuXxX
Man viasay patiktu jey iskeistu Tinsley y Villanueva ish bucks, ir dar Pacers galetu kazkoky nereikalinga zaideja damest ir butu chiky, nes INDIANAY reiketu pastiprinimo dbr ant PF! kaj J.O nebeliko...
2008-08-05
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.