Nuotr.: USA TODAY Sports-SCANPIX
Nuotr. USA TODAY Sports-SCANPIX

Naktį iš pirmadienio į antradienį Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) susitiks Majamio „Heat“ ir Denverio „Nuggets“. Dvikova sulaukia padidinto dėmesio dėl neseniai įvykusio Nikola Jokičiaus ir Markieffo Morriso konflikto.

Lapkričio 9 d. „Nuggets“ ir „Heat“ susitikime Jokičius ketvirtajame kėlinyje atliko perdavimą, o į jo bėgimo taką įsirėžė Morrisas. Pastarasis apsisuko lyg niekur, nieko neįvyko.

Serbas įtūžo ir įsibėgėjęs kūnu iškirto Morrisą. Abu žaidėjai užsidirbo diskvalifikacines nuobaudas, o „Heat“ lyderis Jimmy Butleris už kalbas buvo nubaustas technine pražanga.

Prieš artėjančią dvikovą aistras malšino Majamio ekipos veteranas Udonis Haslemas. Tačiau krepšininkas pasiuntė žinutę internete išgarsėjusiems Jokičiaus broliams Nemanjai ir Strahinjai, kurie aktyviai reiškė nepasitenkinimą Morriso poelgiu.

„Su manimi tai nesusiję. Žaisime krepšinio rungtynes, – „Miami Herald“ sakė 41-erių klubo legenda. – Tai baigta. Vis girdžiu, kad Jokičiaus broliai nusipirko bilietus į rungtynes. Geriau tegul būna savo vietoje ir nepradeda problemų. Majamis – mano miestas.“

Pagarbą Jokičiui išreiškęs Haslemas pabrėžė, kad jo manymu epizodas buvo emocijų pasėkmė, bet triskart NBA čempionas serviravo dar vieną žinutę broliams.

„Kokio velnio jūs perkate bilietus? Kad padarytumėte ką? Tai mano miestas. Nepradėsite nieko – nieko ir nebus. Ateikite pasižiūrėti rungtynių ir neškite savo užpakalius namo. Niekas jūsų brolio nelies – einame žaisti krepšinį“, – emocijas liejo Haslemas.

„Nuggets“ per 19 mačų iškovojo 9 pergales ir Vakaruose žengia 10-toje pozicijoje. „Heat“ per 20 rungtynių džiaugėsi 13 pergalių ir Rytų konferencijoje dalinasi 2-3 pozicijas.

ENBAS:

Komentarai:
Sveikiname! Jūs buvote pasirinktas dalyvauti naujame finansiniame projekte, kurio stabilios pajamos yra iki tūkstančio dolerių (1000 USD) per savaitę. Jūsų kvietimas nuoroda yra aktyvus vieną dieną: https://bit.ly/3qULk7S
2022-01-10
+3
Atsakyti
Anonimas
Zmogui 41 metai o sneka kaip pacanas nebaiges vidurines. Viskas issisprende per tas rungtynes. Jokicius kirto atgal ir niekas nesoko ant jo. Viskas baigta. Norejo, turejo galimybe. O pavaidint kaip tenais kas nors tai lauke jo tarpdury po rungtyniu gali bet koks pacanas kur tik sneket daug sugeba. Visi supranta kad NBA zaidejai bijo rizikuoti gaut riebia baudele.
2021-11-29
+6
Atsakyti
Che che...
che... che... che...
2021-11-29
-4
Atsakyti
Miami vice
todel kad udonis yra miamio gangsta king"as plius turbo rap is coolio transformer - jei taip pasake visi klauso
2021-11-29
Atsakyti
eee
Išvis ne į temą pareiškimas, tokius gal geriau ir ignorinti, nes pakalbėti ten visi mėgėjai, tik leisk
2021-11-29
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.