Nuotr.: Getty Images-SCANPIX
Nuotr. Getty Images-SCANPIX

San Fransisko „Warriors“ toliau nuosekliai gaivina daugiau nei pusantrų metų krepšinio nežaidusį Klay Thompsoną.

Klay Thompson

Klay  Thompson
Komanda: Golden State Warriors
Pozicija: SG, SF
Amžius: 31
Ūgis: 201 cm
Svoris: 93 kg
Gimimo vieta: Los Andželas, JAV

Klubas pranešė, kad po traumų atsigaunantys Thompsonas ir 2020 m. naujokų biržos antrasis šaukimas Jamesas Wisemanas siunčiami į „Santa Cruz Warriors“, kuri žaidžia Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) G lygoje.

31-erių Thompsonui buvo leista dalyvauti treniruotėse su kontaktu prieš savaitę. Wisemanas tokio pačio leidimo neturi, bet ekipos treneris Steve'as Kerras tikisi abiejų žaidėjų pagalbos artimiausiu metu.

„Klay žais krepšinį treniruotėse, o Jamesas tęs pradėtus darbus, – ESPN cituojamas Kerras. – Nemanau, kad Wisemanas jau gali rungtyniauti, bet Thompsonas žais penki prieš penkis.“

Thompsonas nežaidė krepšinio nuo 2019 m. NBA finalo šeštųjų rungtynių su Toronto „Raptors“. Šiame susitikime jam plyšo kryžminiai kelio raiščiai, o kitų metų lapkritį patirta ir Achilo sausgyslės trauma. Wisemanui 2021-ųjų balandį plyšo meniskas.

2018-2019 m. sezone Thompsonas metė po 21,5 taško (40,2 proc. trit.) ir atkovojo 3,8 kamuolio.

Wisemanas pirmajame savo NBA sezone per 39 rungtynes rinko po 11,5 taško ir 5,8 atkovoto kamuolio.

ENBAS:

Komentarai:
Sveikiname! Jūs buvote pasirinktas dalyvauti naujame finansiniame projekte, kurio stabilios pajamos yra iki tūkstančio dolerių (1000 USD) per savaitę. Jūsų kvietimas nuoroda yra aktyvus vieną dieną: https://bit.ly/3qULk7S
2022-01-10
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metamos baudos

77%
16,5
Pataiko: 16,5
Taiklumas: 77,5%
Vieta lygoje: 11
Geriausias pasiekimas: 32
Blogiausias pasiekimas: 7
Daugiausia pataiko: Stephen Curry