Nuotr.: USA TODAY Sports-SCANPIX
Nuotr. USA TODAY Sports-SCANPIX

Nacionalinė krepšinio asociacija (NBA) pranešė džiugias naujienas dėl Los Andželo „Lakers“ lyderio LeBrono Jameso.

Šį sezoną pelnomi taškai

46%
111,6
Pelno taškų: 111,6
Taiklumas: 46,2%
Vieta lygoje: 6
Geriausias pasiekimas: 137
Blogiausias pasiekimas: 83
Daugiausia pelno: Anthony Davis

Lygos ikona buvo patekusi į NBA sveikatos ir saugumo protokolą. Naktį iš penktadienio į šeštadienį rungtynėse su „Clippers“ Jamesas jau bus pasiruošęs žaisti.

Krepšininkas po teigiamo COVID-19 testo darė papildomus tyrimus ir aštuonis kartus gavo neigiamą rezultatą. Dėl klaidingo testo žvaigždė praleido rungtynes su Sakramento „Kings“ ir užsakomuoju reisu buvo išskraidintas į Los Andželą.

„Jamesas oficialiai į protokolą buvo įtrauktas lapkričio 30 dieną. Taip atsitiko kelių konfliktuojančių testų atsakymų, įskaitant ir teigiamą. Papildomas testavimas parodė, kad jis nėra užsikrėtęs“, – praneša NBA.

36-erių 206 cm puolėjas dar rugsėjį atskleidė, kad yra pasiskiepijęs nuo COVID-19.

Be savo lyderio likusi „Lakers“ užtikrintai 117:92 susitvarkė su „Kings“, tačiau be Jameso išlieka prastesni.

Keturiskart NBA čempionas praleido 12 iš 23 savo komandos rungtynių. Su juo Los Andželo klubas laimėjo 7 kartus ir patyrė 4 pralaimėjimus.

19-ajame savo sezone NBA lygoje Jamesas vidutiniškai renka po 25,8 taško, 6,8 rezultatyvaus perdavimo ir 5,2 atkovoto kamuolio.

ENBAS:

Komentarai:
Sveikiname! Jūs buvote pasirinktas dalyvauti naujame finansiniame projekte, kurio stabilios pajamos yra iki tūkstančio dolerių (1000 USD) per savaitę. Jūsų kvietimas nuoroda yra aktyvus vieną dieną: https://bit.ly/3qULk7S
2022-01-10
-4
Atsakyti
ooo, karaliene sugrizta toliau pamaitinti savo desraini nepasiturintiems jo subinlaiziams
2021-12-03
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.