Nuotr.: USA TODAY Sports-SCANPIX
Nuotr. USA TODAY Sports-SCANPIX

Domantas Sabonis kurį laiką turės imtis daugiau iniciatyvos. Lietuvio atstovaujamoje Indianos „Pacers“ keturi žaidėjai pateko į COVID-19 sveikatos ir saugumo protokolą.

Adrianas Wojnarowskis iš ESPN praneša, kad iš rikiuotės iškrito vienas lyderių Malcolmas Brogdonas, Chrisas Duarte, Jeremy Lambas ir Isaiah Jacksonas.

Taip pat traumas gydosi T.J. McConnellis ir T.J. Warrenas, tad ekipa kitą mačą su Čikagos „Bulls“ pasitiks be šešių krepšininkų.

Susitikimas su „Bulls“ vyks gruodžio 31 d. 22 val. Lietuvos laiku.

Brogdonas šį sezoną per 34 minutes renka po 19 taškų, 6,1 rezultatyvaus perdavimo ir 5,3 atkovoto kamuolio.

Vienas labiausiai žibančių lygos naujokų Duarte per 28,5 minutės fiksuoja 13,2 taško, 4 atkovotų kamuolių ir 2,2 rezultatyvaus perdavimo vidurkius.

Lambas į komandos kraitį kas mačą prideda po 6,9 taško, o Jacksonas – 1,9.

ENBAS:

Komentarai:
Sveikiname! Jūs buvote pasirinktas dalyvauti naujame finansiniame projekte, kurio stabilios pajamos yra iki tūkstančio dolerių (1000 USD) per savaitę. Jūsų kvietimas nuoroda yra aktyvus vieną dieną: https://bit.ly/3qULk7S
2022-01-10
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.