Nuotr.: BasketNews.lt/D.Repečka
Nuotr. BasketNews.lt/D.Repečka

Kauno „Žalgirį“ sezonui jau prasidėjus papildęs Zoranas Dragičius palieka komandą. Su 32 metų slovėnu sutartis nutraukta abipusiu sutarimu, skelbiama pranešime spaudai.

Tinklalapis BasketNews apie išsiskyrimą skelbė ketvirtadienį.

Į atsilaisvinusią vietą Kauno klubas naujo žaidėjo šiuo metu neieško, pažymi „Žalgiris“.

Gynėjo ir puolėjo pozicijose galinčio rungtyniauti 196 cm ūgio krepšininko šį sezoną Eurolygoje jau nebeišvysime. Eurolygos žaidėjų perėjimų langas tarp komandų užsidarė prieš 18-ąjį turą. Prisijungęs prie Eurolygos klubo, Dragičius galėtų žaisti tik nacionaliniame čempionate.

Jure Zdovcas paliko Dragičių už dvyliktuko tiek LKL rungtynėms su Utenos „Juventus“, tiek prieš Eurolygos išvyką į Atėnus.

Paskutinę spalio dieną į Lietuvą atvykęs slovėnas „Žalgirio“ gretose Eurolygoje iš viso sužaidė 9 rungtynes, per kurias rinko po 3,9 taško ir po 1,2 atkovoto kamuolio.

„Betsafe-LKL“ čempionate Dragičius ant parketo pasirodė 4 rungtynėse, kuriose pelnydavo po 6,3 taško ir atkovodavo po 3 kamuolius.

Kauno „Žalgiris“ dėkoja Dragičiui už darbą ir linki geros kloties tolimesnėje karjeroje. 

Komentarai:
Sveikiname! Jūs buvote pasirinktas dalyvauti naujame finansiniame projekte, kurio stabilios pajamos yra iki tūkstančio dolerių (1000 USD) per savaitę. Jūsų kvietimas nuoroda yra aktyvus vieną dieną: https://bit.ly/3qULk7S
2022-01-10
-3
Atsakyti
kazkaip nei silta nei salta... praradau vilti senai del sio sezono :)
2021-12-31
+2
Atsakyti
Dragič vienas iš tų žaidėjų, kurie kažkada buvo perdaug į padanges iškelti. Vis gi neveltui buvo be darbo, geri žaidėjai ir po traumų yra graibstomi kitų klubų, o čia sėdėjo ir niekur nėjo. Retai kada tokie geri krepšininkai čia be darbo sėdi. Ir aplamai džiaugiuosi, kad jo neliko pažiūrėjus į jo nepatenkintą veidą, nuotaika ir pačiam dingsta. Ačiū ir viso geriausio. Geriau tada ieškoti lietuvių, kurie norės dėti žingsnį į prieky, negu tokius išlaikyti.
2021-12-31
-3
Atsakyti
Tai, kad ir tas pats Zdovcas nedavė nieko gero Žalgiriui, sakė griežtas, griežtas treneris, o kaip tik to griežtumo reikėjo, o jo kaip nėra, taip nėra. Nėra Žalgirio sudėtis kažkokia ypač prasta, kaip tik manau, kad Nebo po metų žais už didžiulius pinigus, kažkur Eurolygoje, jeigu būtume radę gerą amerikietį SG, ta sudėtis būtų buvusi normali, bet aišku su tokiu startu labai greit visos viltys dėl kažko pakovoti greit išblėsta.
2021-12-31
-1
Atsakyti
Visi kartu: na na na na na na OHO!
2021-12-31
-8
Atsakyti
o jei visiskai rimtai tai zalgiris ji eme todel kad atejes zdovcas buvo apstulbes kiek vienoj komandoj gali but nemokanciu gintis zaideju. todel paeme viena perimetre kuris teoriskai kazkiek geriau ginasi. na bet bunant toj invalidu aplinkoj zdovcas matyt priprato ir dabar nemato bedos kad niekas nepajegus gintis. viena vertus tai turbut oficialus laidojimas sio sezono, kas buvo jau daugumai aisku kai buvo 0-9, isskyrus motiejuna. tik daba klausimas ar zalgiris laidoja tik eurolyga ar visa sezona iskaitant lkl ir kmt. nes ziurint vietines pirmenybes susidaro ispudis kad galimai laidojama viskas. gal kol kas tokia prielaida daryti sunku, bet per 6 men kiek priimta kvailu sprendimu tai naivu tiketis kad iki birzelio daugiau nesamoniu is gm neisvysime.
2021-12-31
+12
Atsakyti
zalgirio gm tikras genijus. jis mato 5 metai i prieki kaip koks mediumas. manau dabar reik su jankiu pratest o kalnieciui uz zaidima pagrindiniu izaideju reiktu dar pliuso prie kontrakto - iki 2024 vasaros.
2021-12-31
+24
Atsakyti
valio
2021-12-31
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami tritaškiai

43%
11,3
Pataiko: 11,3
Taiklumas: 42,7%
Vieta lygoje: 1
Geriausias pasiekimas: 18
Blogiausias pasiekimas: 6
Daugiausia pataiko: Lukas Lekavičius