Nuotr.: AFP - Scanpix
Nuotr. AFP - Scanpix

Aštunąjį sezoną San Antonijaus „Spurs“ klubo trenerių štabe leidžianti Becky Hammon pasuks į WNBA.

„The Athletic“ praneša, jog Hammon sudarys kontraktą su Las Vegaso „Ace“ klubu ir taps daugiausiai uždirbančia trenere WNBA istorijoje.

44-erių specialistė sudarys penkerių metų kontraktą ir pakeis „Ace“ dirbantį Billą Laimbeerą.

Hammon praėjusią vasarą dalyvavo finaliniame pokalbyje dėl Portlanto „Trail Blazers“ vyr. trenerio posto, tačiau galiausiai buvo pasirinktas Chauncey Billupsas. Taip pat jos paslaugomis pastaraisiais metais domėjosi Orlando „Magic“ ir Milvokio „Bucks“.

Pati Hammon WNBA praleido 16 sezonų ir šešiskart žaidė „Visų žvaigždžių“ rungtynėse.

2014-aisiais Hammon prisijungė prie „Spurs“ trenerių štabo ir rungtynėse ėjo net vyr. trenerės pareigas, kuomet Popovichius negalėjo dalyvauti dėl ligos.

Komentarai:
Sveikiname! Jūs buvote pasirinktas dalyvauti naujame finansiniame projekte, kurio stabilios pajamos yra iki tūkstančio dolerių (1000 USD) per savaitę. Jūsų kvietimas nuoroda yra aktyvus vieną dieną: https://bit.ly/3qULk7S
2022-01-10
-4
Atsakyti
Aha
popovichiaus
2021-12-31
-5
Atsakyti
Suprantu lygios teisės ir bla bla bla... Bet viskas turi savo ribas... Moteirs treniruoja tokį žaidėją kaip LeBronas ar Durantas ? Nu c'mon.... Tegul WNBA dirba ir rodo ten savo sugebėjimus ir viskas. Tuoj pradėjus NBA komandai treniruoti moteriai, prisikvies į komandą moterį ir per rungtynes negalės jos smarkiai dengt... Iki to dar dasiristu NBA bus liuks .!
2021-12-31
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.