Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Klivlando „Cavaliers“, Los Andželo „Lakers“ ir Niujorko „Knicks“ Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) atliko pirmuosius sezono mainus.

Denzel Valentine

Denzel  Valentine
Komanda: Cleveland Cavaliers
Pozicija: SG, SF
Amžius: 28
Ūgis: 198 cm
Svoris: 97 kg
Gimimo vieta: Mičiganas, JAV

Per trišalius mainus „Cavs“ iš „Lakers“ gavo Rajoną Rondo, iš Klivlando į „Knicks“ keliauja Denzelis Valentine'as bei teisės į Bradą Newley ir Wangą Zheliną.

Buvęs Vilniaus „Ryto“ legionierius Newley 2007-aisiais buvo pakviestas NBA naujokų biržoje, tačiau stipriausioje pasaulio lygoje taip ir nedebiutavo. 36-erių gynėjas šiuo metu žaidžia Australijos lygoje.

Tuo metu vietą sudėtyje norėjęs atlaisvinti „Lakers“ gavo teises į Louisą Labeyrie.

35-erių Rondo šį sezoną sužaidė 18 rungtynių, per kurias „Lakers“ gretose aikštėje praleido po 16 minučių, įmetė po 3,1 taško, atliko po 3,7 rezultatyvaus perdavimo ir atkovojo po 2,8 kamuolio.

28-erių Valentine'as per 9 minutes šį sezoną NBA fiksuoja 2,9 taško vidurkį.

„Cavaliers“ skubiai buvo reikalingas naujas generolas, mat Ricky Rubio patyrė kryžminių raiščių traumą ir nebežais šį sezoną. Prieš tai klubas taip pat dėl kelio traumos prarado gynėją Colliną Sextoną.

Komentarai:
Sveikiname! Jūs buvote pasirinktas dalyvauti naujame finansiniame projekte, kurio stabilios pajamos yra iki tūkstančio dolerių (1000 USD) per savaitę. Jūsų kvietimas nuoroda yra aktyvus vieną dieną: https://bit.ly/3qULk7S
2022-01-10
-1
Atsakyti
a
TAI NAFIK JIE KEIČIA IR SUSIGRĄŽINA TA RONDO NESUVOKIU
2022-01-03
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Rajon Rondo

Rajon  Rondo
Rajon  Rondo
MIN: 16.08
PTS: 3.06 (32.88%)
REB: 2.78
AS: 3.72
ST: 0.67
BS: 0.28
TO: 1.83
GM: 18