Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Koronaviruso situacija jaukia rungtynių tvarkaraštį, tad Eurolyga ieško išeičių.

Lyga išplatino klubams pasiūlytus žaidėjų saviizoliacijos pakeitimus – po teigiamo atsakymo laikotarpis būtų trumpinamas nuo 14 iki 7 dienų. Nevakcinuotiems krepšininkams išliktų 14 dienų terminas.

Eurolyga pažymi, kad toks trumpinimas būtų prieinamas tik jei tai neprieštarauja esamos šalies vidiniams įstatymams.

Šiuo metu Eurolygoje pasiskiepiję yra 93 proc. žaidėjų, o Europos taurėje – 94 proc. Naujos taisyklės būtų pritaikytos abiejuose turnyruose, kai jas formaliai patvirtins Eurolygos dalininkų (klubų) susirinkimas.

Išliktų anksčiau galiojusi sugrįžimo į aikštę tvarka: žaidėjas turi atlikti koronaviruso testą ir gauti neigiamą atsakymą.

Pranešama, kad lygos medikų atlikta analizė parodė, kad nors viruso plitimas per praėjusias savaites paspartėjo, tačiau susirgimų sunkumas ženkliai sumažėjo.

Eurolyga vakar oficialiai paskelbė, kad nukėlė tris mačus: Kaune turėjusios vykti rungtynės tarp vietos „Žalgirio“ ir „Olympiakos“, Berlyno ALBA ir Atėnų „Panathinaikos“ mačas Vokietijoje bei Stambulo „Anadolu Efes“ ir Miuncheno „Bayern“ susitikimas Turkijoje. Trečiadienį šį sąrašą papildė ASVEL ir „Monaco“, UNIKS ir „Real“ susitikimai.

18-ajame ture iš viso buvo atidėti keturi susitikimai. Primename, kad „Žalgiris“ dėl koronaviruso išplitimo varžovų stovyklose Eurolygoje nežais 3 savaitę iš eilės.

„BasketNews.lt podkastas“:

Komentarai:
Sveikiname! Jūs buvote pasirinktas dalyvauti naujame finansiniame projekte, kurio stabilios pajamos yra iki tūkstančio dolerių (1000 USD) per savaitę. Jūsų kvietimas nuoroda yra aktyvus vieną dieną: https://bit.ly/3qULk7S
2022-01-10
Atsakyti
tegul jie siūlo ką nori bet kiekvienoje valstybėje sveikatos apsaugos tvarka skirasi tai laba diena
2022-01-05
-11
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.