Nuotr.: PHILIPPE DESMAZES / AFP - Scanpix
Nuotr. PHILIPPE DESMAZES / AFP - Scanpix

Prancūzijos valdžia priėmė sprendimą į sporto varžybas įsileisti tik vakcinuotus asmenis. Tai  galios tiek varžybų dalyviams, tiek ir žiūrovams.

Su šia nauja tvarka susidurs ir Lietuvos krepšinio klubai – Vilniaus „Rytas“ ir Panevėžio „Lietkabelis“.

Vilniečiai kovo 8-ąją Čempionų lygos rungtynes žais Strasbūre su vietos IG, o panevėžiečiai  Europos taurėje balandžio 6-ąją išvykoje varžysis su Paryžiaus „Metropolitans 92“.

Kauno „Žalgiris“ Eurolygos išvykos rungtynes jau žaidė su Vilerbano ASVEL, o Monake toks Prancūzijos valdžios sprendimas negalioja.

Eurolyga ir Europos taurė po Naujų metų nutarė, jog nevakcinuoti, bet sergantys žaidėjai bus įskaičiuojami į komandos galinčių žaisti krepšininkų sąrašą. Pavyzdžiui, jei komandoje lieka 7 sveiki krepšininkai, bet vienas iš sergančiųjų yra nevakcinuotas, klubas negali nukelti rungtynių.

Eurolyga taip pat pratęsė naujų žaidėjų perėjimo laikotarpį, kurio paskutinė diena bus vasario 23-ioji. Ankstesnė numatyta data buvo vasario 9-oji.

Komentarai:
gerai daro. pilnai neapsaugo nuo viruso vakcina, bet forma prasergi lengvesne, plius maziau tikimybes pasigaut, del ko db tas virusas ir silpsta, lengvesne forma pareina.
2022-01-18
-9
Atsakyti
Manau viskas labai LOGISKA. Kaip zinom, niekas nesako, kad skiepas apsaugo nuo uzsikretimu, todel, kad mazint uzsikretimu skaiciu, i arenas reikia leisti tik skiepytus. Realiai tai skiepas nuo uzsikretimu neapsaugo, kai ziurim statistika i uzsikretimu skaiciu, bet biski apsaugo tada, kai i arenas reik leist zmones. Mano manymu skiepas biski apsaugo nuo uzsikretimu, bet kartais nepasaugo, nes kartais saugo, kartais nesaugo. Petys uz laisve. Bet kai pagalvoji, kokia cia laisve, jei skiepas nesaugo, is kitos puses jei as jauciuosi saugiau, kai pasiskiepyju, tai kaip ir saugo skiepas bent jauplacebo tai tikrai.
2022-01-18
-2
Atsakyti
Vydas Gedvilas
LKF jau priėmė analogišką sprendimą - įsigalios nuo kitos savaitės pirmadienio. Darbo žmonės bus apsugoti nuo ligos Vydo protingumo dėka. AČIŪ JAM IR AČIŪ DIEVUI.
2022-01-18
-4
Atsakyti
labai gerai, fasistai patys issikas sau duobe tokiais veiksmais nes ner nei vienos priezasties taip griaut zmoniu gyvenima.
2022-01-18
+2
Atsakyti
gera pliuha inpiso bertomeu visiems ultravakseriams trast sajens :D
2022-01-18
-6
Atsakyti
Anonimas
Dar tegul padaro kad žydai negalėtų dalyvauti. Fuhreris dabar kažkur pragare šypsosi
2022-01-18
+3
Atsakyti
Būsim pirmi grupėje
SUPER. IR LIETUVOJE REIKIA TĄ PATĮ PADARYTI.
2022-01-18
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.