Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr. zalgiris.lt

Į Graikiją dėl prastų oro sąlygų Atėnuose neišskridę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai sulaukė prastų žinių ir iš kito fronto.

Atlikus COVID-19 tyrimus paaiškėjo, kad teigiami rezultatai užfiksuoti vidurio puolėjui Joshui Nebo ir fizinio rengimo treneriui Nerijui Navickui, skelbiama pranešime spaudai.

Trečiadienį žalgiriečiai Atėnuose turėjo sužaisti nukeltas 18-ojo turo rungtynes su „Panathinaikos“ komanda. Prieš kelionę žalgiriečiams buvo atlikti COVID-19 testai.

Jie ir toliau teigiamus rezultatus parodė praėjusią savaitę sirgusiems Pauliui Jankūnui, Artūrui Milakniui ir Tai Websteriui.

Nors dabar žalgiriečiai jaučiasi gerai ir pagal Lietuvoje galiojančią tvarką jau gali palikti izoliacijos vietą, rungtyniauti Eurolygoje jie galės tik sulaukę dviejų neigiamų rezultatų iš eilės. Artimiausiomis dienomis jie bus tikrinami dar kartą.

Ištyrus likusius komandos narius, teigiami rezultatai nustatyti Nebo ir vienam iš fizinio parengimo trenerių Navickui. Jie izoliavosi nuo komandos.

Laukiant testų rezultatų antradienio rytinę treniruotę praleido ir lengvus peršalimo simptomus pajutęs vyr. treneris Jure Zdovcas. Vietoje jo treniruotei vadovavo Tautvydas Sabonis, kuriam talkino Evaldas Beržininkaitis, tačiau galiausiai paaiškėjo, kad Zdovco COVID-19 testo rezultatas yra neigiamas.

Pastarąsias dvejas rungtynes dėl šlaunies traumos praleido Janis Strelnieks, o sekmadienio dvikovoje su Vilniaus „Rytu“ čiurnos traumą patyrė Mantas Kalnietis. Jų galimybės dalyvauti penktadienio išvykos rungtynėse su Milano „Armani Exchange“ komanda paaiškės po artimiausių treniruočių.

Su „Žalgiriu“ šiuo metu treniruojasi jaunieji žalgiriečiai Mantas Rubštavičius, Titas Sargiūnas, Liutauras Lelevičius ir Motiejus Krivas, kurių pagalbos, priklausomai nuo situacijos komandoje, gali prireikti ir artimiausiose rungtynėse.

„BasketNews.lt podkastas“:

Komentarai:
Tautvydas Sabonis treneris ? na dabar tai pergale Milane garantuota
2022-01-26
+2
Atsakyti
xoxoxo, tutis treneris. va cia tai bus bomba
2022-01-25
-5
Atsakyti
Svarbu, kad Streilniks ir Kalnietis grįžtu į komandą,tik nesuprantu kur Lawergne...
2022-01-25
+11
Atsakyti
Bet, lkl galės žaisti prasirgę žaidėjai?
2022-01-25
+3
Atsakyti
eurolyga vis tiek palaidota. o tuo covidu prasirgti tures visos komandos, kuo anksciau tai ivyks tuo geriau. vienintelis neigiamas viso sito rezultatas tai sutrikes treniruociu rezimas. reik tiketis kad persirge greit prisijungs, kiti greit ir lengvai prasirgs ir viskas gris i savo vezes.
2022-01-25
+6
Atsakyti
valio ☺😊🤗
2022-01-25
-10
Atsakyti
mirtina liga
oho,cia baisiau negu truke kelio raisciai
2022-01-25
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.