Nuotr.: USA TODAY Sports - Scanpix
Nuotr. USA TODAY Sports - Scanpix

ESPN pristatė atnaujintą 2022 metų NBA naujokų biržos prognozę ir 58 geriausius šios kartos krepšininkus, kurių sąraše antrą kartą paeiliui neatsidūrė Ąžuolas Tubelis.

Ąžuolas Tubelis

Ąžuolas  Tubelis
Pozicija: PF
Amžius: 19
Ūgis: 211 cm
Svoris: 111 kg
Gimimo vieta: Vilnius, Lietuva

Antrąjį sezoną Arizonos „Wildcats“ ekipoje leidžiantis lietuvis praėjusių metų gruodį taip pat nebuvo įžvelgiamas, kaip galimas šaukimas NBA naujokų biržoje, tačiau spalį buvo 57-oje vietoje.

Visgi nerimauti nėra ko. 19-metis Tubelis naujokų biržoje galės dalyvauti iki pat 2024-ųjų, kuomet pabaigs studijas Arizonos universitete.

Šį sezoną Tubelis NCAA fiksuoja 14,7 taško, 6,1 atkovoto kamuolio, 2,9 rezultatyvaus perdavimo ir 1,3 bloko statistiką.

Pirmasis šaukimas šių metų NBA naujokų biržoje prognozuojamas Gonzagos „Bulldogs“ devyniolikmečiui Chetui Holmgrenui, antrasis – „Duke“ aukštaūgiui Paolo Banchero, trečiasis savo pavardę turėtų išgirsti Jabari Smithas iš Auburno universiteto.

Komentarai:
Anonimas
tube-less draft
2022-01-28
-3
Atsakyti
eee
Tai kas ten tam sąraše :) Jei top 3 komandos vienas lyderių nepatenka :)
2022-01-27
Atsakyti
Tai nereitinguoja nes mato jie kad jis dar nesibrauna i NBA. Tikrai is tu 60 snukiu bent 20 yra koledzo suoleliu sildytoju su ale ilgom rankom tai tipo zjbs prospectas. Ateis Tubelio eile tai ims ji su top 15 picku. Megsta lb europiecius NBA komandos nes jau nebepernesa juoduku kaprizu del menkiausio dalyko, nors bijo tai oficialiai pasakyti.
2022-01-26
-2
Atsakyti
John
Su paskutine pastraipa gal per drąsiai, draftų loterijos lygtai dar nebuvo.
2022-01-26
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.