Nuotr.: AFP - Scanpix, USA TODAY Sports - Scanpix | Basketnews collage
Nuotr. AFP - Scanpix, USA TODAY Sports - Scanpix | Basketnews collage

Enesas Freedomas (anksčiau Kanteris) buvo nominuotas 2022 metų Nobelio taikos premijai.

Enes Kanter

Enes  Kanter
Enes  Kanter
MIN: 11.75
PTS: 3.66 (60%)
REB: 4.6
AS: 0.23
ST: 0.11
BS: 0.4
TO: 0.57
GM: 35

„Esu pagerbtas ir nuolankus gavęs Nobelio taikos premijos nominaciją, – savo „Twitter“ paskyroje rašė krepšininkas. – Kartais pozicijos laikymasis yra svarbesnis nei kitas jūsų atlyginimas.“

Kanteris buvo nominuotas dėl jo parodytos drąsos ginti Sindziango uigūrus ir iššaukti Kinijos komunistų partijos žiaurumus.

Pastarosiomis savaitėmis jo krepšininko karjera pakibo į orą, ypač po to, kai Hjustono „Rockets“ atsisakė 29-erių centro paslaugų.

„BasketNews.lt podkastas“ apie KMT finalo ketvertą:

Komentarai:
Vau
siais laikais uztenka patweetinti arba papostinti tik toke ir jau gali buti nominuotas :) :) jega ta nobelio premija - aisku kai Obama laimejo irgi anekdotas
2022-02-19
+1
Atsakyti
ka jis nuveike del tos taikos? pamale liezuviu apie taika, pakritikavo savo salies rezima, pasikeite pavarde ir jau Nobelio premija? :D pzdc anekdotas. :D
2022-02-18
-8
Atsakyti
Anonimas
Dėl Kanterio man jokių problemų nėra, bet ta Nobelio taikos premija yra sh verta jeigu labiau pasigilintumėme kokie tipai yra šį prizą laimėję. Pernai berods kažkoks vatnikų gazetos veikėjas laimėjo ją, kad tipo už tai kad prieš putiną eina, nors jo laikraštis yra remiamas iš putino kišeninių kompanijų...tai jau kaip ir suprantate koks lygis yra tos premijos.
2022-02-18
-4
Atsakyti
Kanteris
Na taikai daugiau nusipelnė, nei Gorbačiovas su Obama...
2022-02-18
+1
Atsakyti
eee
Politiškai pernelyg korektiškas veikėjas, kelia grėsmę NBA pelnams :)))
2022-02-18
+1
Atsakyti
AndriusV
Į Rytą jį! Kaip ir bajeris, bet why not 😁
2022-02-18
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Enes Kanter

Enes  Kanter
Komanda: Boston Celtics
Pozicija: PF, C
Amžius: 29
Ūgis: 211 cm
Svoris: 121 kg
Gimimo vieta: Ciurichas, Šveicarija