Neseniai sutartį su Filadelfijos „76ers“ ekipa pasirašęs 35 metų 206 cm ūgio veteranas Donyellis Marshallas žurnalistams užsiminė, kad yra didelis amerikietiško futbolo komandos Pitsburgo „Steelers“ aistruolis. Amerikietis apie tai užsiminė todėl, kad krepšininkas rungtyniaus mieste, kuriame yra dievinami Filadelfijos „Eagles“ futbolininkai.

„Aš užaugau Pensilvanijoje, kai buvau vaikas, „Steelers“ iškovojo 4 Supertaurės titulus, - po kontrakto pasirašymo su „76ers“ kalbėjo Marshallas. – Aš mėgau tuometinius futbolininkus Lynną Swanną, Terry Bradshaw ir Franco Harrisą. Tuometinis „Steelers“ žaidimas man labai patiko ir paliko didelį įspūdį“.

„Filadelfijos „Eagles“ (kita Pensilvanijos futbolo komanda) visada susilaukdavo didesnio palaikymo iš valstijos gyventojų, tačiau jie niekada neturėjo to, kas prasiskverbtų į mano širdį, - tęsė atletas. – Aš mėgstu visas Filadelfijos sporto komandas, tačiau, aš visą gyvenimą futbole labiau palaikysiu „Steelers“.

Komentarai:
123
o koks mums skirtumas? ar yra bent vienas lietuvis kuris domisi sia sporto saka? durnesnio straiosnio turbut neimanoma buvo parasyt
2008-09-04
+2
Atsakyti
so what ?
2008-09-04
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.