Nuotr.: Reuters-Scanpix
Nuotr. Reuters-Scanpix

Antrąjį sezoną NBA rungtyniaujantis Obi Toppinas Klivlande vykstančiame „Visų žvaigždžių“ renginyje nepaliko šansų varžovams ir laimėjo dėjimų konkursą.

Šį sezoną pelnomi taškai

43%
105,1
Pelno taškų: 105,1
Taiklumas: 43,4%
Vieta lygoje: 27
Geriausias pasiekimas: 138
Blogiausias pasiekimas: 75
Daugiausia pelno: Julius Randle

Jau pirmajam bandymui Niujorko „Knicks“ puolėjas pasikvietė žmogų, per kurį atliko dėjimą, prieš tai prasukęs kamuolį pro nugarą. Pirmasis bandymas buvo nesėkmingas, tačiau pakartotinu Toppinas pakėlė susirinkusią publiką iš savo vietų.

Už pirmąjį dėjimą 203 cm ūgio krepšininkas gavo 44 balus, už antrąjį – 46 ir su 90 taškų užtikrintai žengė į finalą. 

Toppino varžovu finale tapo „Golden State Warriors“ atstovas Juanas Toscano-Anersonas, surinkęs 87 balus bei pranokęs Jaleną Greeną (83 balai) ir Cole'ą Anthony (70 balų).

Visi Toppino dėjimai:

Finalą 23-ejų Toppinas norėjo pradėti dėjimu nuo lentos, prieš tai kamuolį prasukdamas per kojas, tačiau pirmasis bandymas buvo nesėkmingas ir tuomet jis pasirinko saugesnį dėjimą, už kurį gavo 45 balus.

Pirmuoju bandymu 39 balus surinkęs Toscano nusprendė rizikuoti, tačiau visi jo trys dėjimai buvo nesėkmingi, o už idėją „Warriors“ narys gavo 30 taškų.

Paskutinį dėjimą Toscano bandė atlikti pasipuošęs Jasono Richardsono „Warriors“ marškinėliais. Klubo legenda dusyk buvo laimėjęs šį konkursą.

Nors Toppinui laimėti dėjimų konkursą būtų užtekę 25 taškų, jis nepamiršo pirminės idėjos ir finalą vainikavo prieš tai nepavykusiu dėjimu nuo lentos. Už jį Toppinas buvo įvertintas didžiausiu vakaro balu – 47.

Toppinas tapo trečiuoju „Knicks“ žaidėjų, triumfavusiu NBA dėjimų konkurse. Jis pakartojo Nate'o Robinsono ir Kenny Walkerio sėkmę.

I etapo rezultatai:

Obi Toppinas – 90 balų

Juanas Toscano-Andersonas – 87 balai

Cole'as Anthony – 70 balų

Jalenas Greenas – 83 balai

Finalo rezultatai:

Obi Toppinas – 92 balai

Juanas Toscano-Andersonas – 69 balai

NBA dėjimų konkursas:

Komentarai:
Ayo
Viskas cia normalu. Eilini karta kvieciasi atrabotkes i dejimu konkursa. Cia yra tas pats kaip tu isijungtum labai sudina veiksmo filma, tarkim Seagalo koki suda, ir juoktumeisi is pigumo. Stovi Wigginsas savo no-name komandos draugui padet ikraut, vietoj to kad pats kiaule sudalyvautu tame konkurse. Ko Ja Morantas neina? Is viso nafik Wade pasodino komentuot? Pats ne karto nedalyvavo kaip ir jo draugelis Bronius, o cia dar ir bajerius skaldo...Bronius bent jau tyli ir ne zodzio apie dejimus. Reikia daryt kaip dare po 97-uju metu. Rauki konkursa lauk porai metu, ir tada turesi gera show kaip Vince Carter.
2022-02-20
+3
Atsakyti
Ai
Man tai didziausia tragedija budavo LKL dejimu konkursas,kraupu ziuret budavo ir gailestis imdavo is pastangu idet i krepsi,veliau panaikino nes pamate,kad tikrai ne dejimu konkursas gaunasi,bet dejimu parodija
2022-02-20
+8
Atsakyti
Ak 47
man tai geras Topino dejimas
2022-02-20
-5
Atsakyti
ten tas cole anthony
tai tocnas klounas buvo. O toscano kai isejo i finala paskutiniui dejimui net nezinojo koki dejima atlikti, tai patarimu klausinejo..... SAD 6/10
2022-02-20
Atsakyti
stebejau gyvai viska
na klaidu tai begales, tiek igudziu konkurse, tiek dejimu. 3pts konkursas gal nusiseke, tik kad KAT ziauriai ten putesi pries visus kai laimejo. dejimu konkursas tai lieviausias is visu matytu.SAD. d-wade gerai ant pacio galo uzstume kai tiesiogiai pasibaigus paskutiniam dejimui ir juokiantis su reggy miller, parode 9 ir poto apverte rodydamas 6 ir juokdamasis su visais komentatoriais. visos legendos nezinojo ka ir be sakyti tik purte galvas arba sipsojos. pravalas
2022-02-20
+10
Atsakyti
G
su layupu nuo lentos laimėjo :DDD
2022-02-20
+1
Atsakyti
Bam Margera
va cia tai gavno
2022-02-20
+11
Atsakyti
Tragedija visiška gavosi šitas konkursas.Nuo LaVine ir Gordono šou dėjimų konkursai kasmet tik žemyn eina.Labiausiai juokina tos perdėtos kitų žmonių reakcijos.Toppinas tą pirmą įdėjo,tokį gana paprastą,bet Spike Lee net atsistojo,išsižiojo,tipo koks dėjimas,kažkas nerealaus.Nors paprastas dėjimukas gavosi.Mėgsta jie ten per daug stipriai reaguoti į paprastus dalykus.
2022-02-20
+3
Atsakyti
abcdef
Kas cia buvo? :D ta prasme cia net nezinau kaip pavadint tokius dejimus :O vienintelis tas Topino dejimas kur per zmogu ir prasukus pro nugara tikrai va geras, o kas toliau vyko tai nezinau :D
2022-02-20
+11
Atsakyti
Anonimas
visiskas pravalas, jokio pasiruošimo, atrodo tik tą pačią akimirką ir sugalvojo dejimą kokį atliks
2022-02-20
+4
Atsakyti
Tikrai
blogesnis net uz blogiausia lkl:d paskutiniame bent buvo juokinga.
2022-02-20
Atsakyti
Mister_81
blogiausias ever dunk contestas
2022-02-20
+18
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.