Mobiliojo ryšio operatorės „Teledemos“ organizuotas renginys „Brolių milžinų dvikova“, per kurią krepšinio aikštelėje broliai Darjušas ir Kšyštofas Lavrinovičiai turėjo susigrumti prieš brolius Robertą ir Artūrą Javtokus, neįvyks.

Renginio organizatoriai pranešė, kad liepos 24 dieną Palangoje turėjęs įvykti renginys atšaukiamas dėl renginio rėmėjų konflikto.

„Apgailestaujame ir atsiprašome, kad dėl ne nuo mūsų priklausančių aplinkybių renginys neįvyks. Krepšinio aistruoliai iš tikrųjų neteko puikios progos sudalyvauti netradicinėje krepšinio šventėje“, – tvirtino renginį organizavusios UAB „Teledema“ direktorius Andrius Jankauskas.

Be brolių Lavrinovičių ir Javtokų, į renginį buvo žadėję atvykti ir kiti puikiai žinomi krepšininkai - Arvydas Macijauskas, Dainius Šalenga, Ramūnas Šiškauskas, Mindaugas Žukauskas, Tomas Delininkaitis, Simas Jasaitis ir kiti.

Komentarai:
Ai kaip visada koks nors lopas susika
2005-07-21
+4
Atsakyti
Rinktines treneris A. Sireika Respublikai sake, kad vakar jis pirma karta isgirdo apie tokias varzybas. A. Sireika: "Niekas nei su treneriais nei su rinktines vadovu A. Paviloniu nieko nederino. Kalbejausi su Robertu. Jis tikino, kad jam kazkas skambino, sake, kad reikes zaisti. Bet Arturas yra susizeides, tad ir taip nieko neivyktu"
2005-07-21
+2
Atsakyti
Viesuju rysiu akcija: "Teledema" pasidare sau reklama.
2005-07-21
+3
Atsakyti
Šiaip ir oras pajūryje labai nepalankus ;// lietus...vėjas...
2005-07-21
-1
Atsakyti
blin as irg galvojau bus ka pazuret palangoj be visokiu tai daininku su sintezatoriais :/
2005-07-21
+4
Atsakyti
ble aš jau buwau tėvus išgraužęs kad wažiuotume=(
2005-07-21
+4
Atsakyti
apsikakojo ta teledema.
visu pirma nesuprantu, kam naujai, niekam zinomai kompanijai, kuri niekada neorganizavo jokio renginio reikejo i tai veltis. Visu antra nemanau, kad cia yra rimtas pretekstas atsisakyti renginio - jei jis is tiesu toks geras, remeju tikrai butu atsirade. Galu gale, jeigu jau ju nerandi, negadink savo firmos vardo ir prestizo bei pats finansuok visa sita reikala.
vienu zodziu... iki ausu.
2005-07-21
-9
Atsakyti
o gaila... :( Butu buve idomu..
2005-07-21
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.