Vitorijos „Tau Ceramica“ ekipai atstovaujantis Sergi Vidalis yra tikras savo komandos veteranas. 27 metų krepšininkas Vitorijos klubo garbę gina nuo 2000 metų ir buvo per visus svarbiausius klubo laimėjimus šį dešimtmetį.

Prieš artėjantį sezoną krepšininkas pasidalijo savo mintimis su oficialia Ispanijos krepšinio lygos svetaine internete.

– Praėjusį sezoną laimėjote Ispanijos lygą ar ketinate pakartoti šį pasiekimą? Jaučiate spaudimą?
– Nejaučiame. Kiekvieną naują sezoną keliami vis nauji tikslai. Nereikia žiūrėti į praeitį, dabar mes turime būti ambicingesni ir kovoti dėl visų titulų.

– Į komandą sugrįžo treneris Duško Ivanovičius, ką jis reiškia jūsų karjerai?
– Jis man davė labai daug naudingų patarimų. Su jo pagalba aš pakeičiau savo žaidimo stilių, baigiau skaičiuoti savo įmestus taškus ir susikoncentravau ties gynyba. Jis privertė gerinti savo silpnąsias savybes.

– Šią vasarą praleidote ilsėdamasis, tai reiškia, kad sezoną pasitiksite geresne sportine forma?
– Išties, praėję dveji metai man buvo sunkūs, susidurdavau su problemomis. Tačiau šiais metais tikiuosi sezoną pradėti aukštesniame lygmenyje ir be jokių problemų.

– Kas bus jūsų didžiausias konkurentas Ispanijos lygoje dėl aukščiausių pozicijų?
– „Barcelona“, „Real“, „Unicaja“... Tai pagrindinės konkurentės. Kol kas anksti apie tai galvoti, svarbiausia patekti tarp 8 stipriausių komandų. ACB yra labai stipri lyga.

Komentarai:
manau ceramica gali pakartoti tai ka padare praeita sezona acb lygoje
2008-09-07
-3
Atsakyti
humpi
dar Pamesa,bilbao
2008-09-07
-2
Atsakyti
Barcelona“, „Real“, „Unicaja“... Juventut!
2008-09-07
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.