Nuotr.: Imago-Scanpix
Nuotr. Imago-Scanpix

Miuncheno „Bayern“ artėjant svarbiausioms sezono kovoms gali lengviau atsikvėpti dėl skaudžiai susižeidusio legionieriaus.

Nick Weiler-Babb

Nick  Weiler-Babb
Nick  Weiler-Babb
MIN: 26.41
PTS: 5.46 (48.57%)
REB: 3.88
AS: 2.71
ST: 1.21
BS: 0.25
TO: 1.21
GM: 24

Bavarijos klubo amerikietis Nickas Weileris-Babbas kovo pradžioje patyrė šiurpią traumą mače su Hamburgo „Towers“.

Krepšininko ranka nuslydo nuo lanko ir žaidėjas krito ant parketo, pirmiau susitrenkdamas galvą. Kelias minutes jis gulėjo be sąmonės, kol paliko aikštelę ant neštuvų.

BasketNews šaltiniai praneša, kad Weileris-Babbas jau sportuoja individualiai, bet prireiks dar kelių dienų, kad galėtų dalyvauti komandinėse treniruotėse.

Po nelaimingo įvykio rungtynėse su „Towers“, Weileris-Babbas buvo nugabentas į Miuncheno ligoninę. Jam atlikti tyrimai, kuriais buvo ieškoma sužeidimų nugaros, galvos ir kaklo srityse. Visa laimė, krepšininkas išvengė rimtų padarinių – diagnozuotas stiprus galvos sutrenkimas.

196 cm gynėjas Eurolygoje fiksuoja 5,5 taško, 3,9 atkovoto kamuolio, 2,7 rezultatyvaus perdavimo ir 8,2 naudingumo balų statistiką.

„Bayern“ Eurolygoje sužais dar penkerias rungtynes. Dabar bavarai su 12 pergalių, 11 pralaimėjimų žengia 8 vietoje.

„BasketNews.lt podkastas“:

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami dvitaškiai

51%
17,4
Pataiko: 17,4
Taiklumas: 50,7%
Vieta lygoje: 18
Geriausias pasiekimas: 26
Blogiausias pasiekimas: 9
Daugiausia pataiko: Augustine Rubit