Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

Los Andželo „Lakers“ atleido Franką Vogelį ir jau žvalgosi rinkoje naujo ekipos vyriausiojo trenerio.

Shamsas Charania iš „The Athletic“ skelbia, kad vienas pagrindinių taikinių pakeisti Vogelį pareigose yra Toronto „Raptors“ vedlys Nickas Nurse'as.

Nurse'as 2019 m. atvedė „Raptors“ į NBA čempionų titulą bei 2020 m. pasirašė naują kontraktą, kuris galioja dar bent kelerius metus. Teigiama, kad nėra aišku, ar Nurse'as svarstytų persikėlimą į Los Andželą.

Charania prideda, kad artimiausiomis savaitėmis turėtų išryškėti ir daugiau kandidatų. Vienas jų – Mičigano universiteto treneris Juwanas Howardas.

„Lakers“ reguliariajame sezone iškovojo 33 pergales ir patyrė 49 pralaimėjimus. Ekipa liko per vieną pergalę nuo įkrintamųjų pozicijos.

Nurse'o vadovaujama „Raptors“ Rytų konferencijoje užėmė penktą vietą ir atkrintamųjų pirmajame etape mes iššūkį Filadelfijos „76ers“.

Jonui Valančiūnui kadaise dirigavęs Nurse'as nuo 2019 m. vadovauja ir Kanados nacionalinei rinktinei.

ENBAS:

Komentarai:
Romik
byron scott visada nori
2022-04-14
+5
Atsakyti
Drakky
Na nezinau kas nenoretu dirbt tame mieste galbut tik vienetai
2022-04-12
+3
Atsakyti
Ayo
Vel Lakers grizta prie senu piaro triuku. Nei tam Nurse rupi dirbti pas Lakersus nei ten jis kalbesis su jais. Svarbu paleidi naujiena kad domisi, ir viskas. Galetu jie dar pridurt kad ir Stephen Curry bei Giannis Antetokounmpo paslaugomis domisi.
2022-04-12
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami tritaškiai

35%
12,0
Pataiko: 12,0
Taiklumas: 34,7%
Vieta lygoje: 18
Geriausias pasiekimas: 19
Blogiausias pasiekimas: 5
Daugiausia pataiko: LeBron James