Klivlendo „Cavaliers“ ekipos puolėjas 34 metų 206 cm ūgio Benas Wallace‘as teigia, kad jo atstovaujama ekipa ateinantį sezoną gali laimėti NBA čempioų titulą.

„Man patinka dabartinė sudėtis, taip pat man patinka šio tarpsezonio pirkiniai. Mano manymu mes turime galimybę iškovoti čemionų titulą, - teigė Wallace‘as. – Aišku nieko negalima sakyti, kol neprasidėjo sezonas, daug ką lems vadinamasis „x faktorius“, tačiau sezono eigoje viskas bus aišku“.

Praėjusį sezoną Wallace‘as atstovavo Čikagos „Bulls“ bei „Cavaliers“ ekipoms. Kiekvienose iš 72 sužaistų rungtynių veteranas vidutiniškai įmesdavo po 4,8 taško, atkovodavo po 8,4, perimdavo po 1,2 kamuolio, atlikdavo po 1,5 rezultatyvaus perdavimo bei blokuodavo po 1,6 metimo.

Komentarai:
as
LJ gaus trauma ir good game :D
2008-09-23
+4
Atsakyti
Nemanau kad laimes....
2008-09-23
+1
Atsakyti
Anonimas
bet kaip atsarginis tai geras
2008-09-22
+2
Atsakyti
tai jo db walaceas smukes
2008-09-22
Atsakyti
ByTe
db pasikeites big benas kagi visada jis man patiko nugaros ir db nenusuksiu stevesiu kaip karjeros saulelidyje pasirodys atsimenu pistons laikus pries penkmety o tada tai buvo komanda ...
2008-09-22
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.