Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

Fildadelfijos „76ers“ Rytų konferencijos pusfinalyje laukia milžiniškas iššūkis – jie susitiks su konferencijos reguliariojo sezono nugalėtoja Majamio „Heat“, o serijos pradžią pradės be lyderio Joelio Embiido.

ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowski skelbia, jog Embiidas anksčiau trečiųjų serijos rungtynių ant parketo negrįš.

Pranešama, jog Embiidas su komanda į Majamį net neišvyko, o Filadelfijoje, jei galės rungtyniauti, veikiausiai žaisti turės su apsaugine veido kauke.

Komandos žvaigždė patyrė lūžį veido srityje – jis nustatytas ties akies lizdu. Puolėjas taip pat patyrė lengvą smegenų sukrėtimą.

„76ers“ lyderis susižeidė Rytų konferencijos ketvirtfinalio su Toronto „Raptors“ šeštajame mače, kada gynyboje pasitiko Pascalį Siakamą. Pastarasis bandė persikelti kamuolį į kitą pusę ir trinktelėjo priešininkui alkūne.

Embiidas susiėmė už veido ir staigiai papuolė į klubo personalo rankas.

„76ers“ laimėjus 132:97 ir uždarius seriją 4-2, kamerūnietis po rungtynių komentavo, jog jaučia diskomfortą.

„Manau, kad jis (Pascalis) sulaužė man veidą. Kalbu rimtai, – sakė Embiidas, per 36 minutes pelnęs 33 taškus ir atkovojęs 10 kamuolių. – Bet viskas gerai, tai – atkrintamosios.“

Karjeros sezoną žaidžiantis 28-erių centras vidutiniškai renka po 30,2 taško, 11,7 atkovoto kamuolio ir 4 rezultatyvius perdavimus.

Pirmasis serijos susitikimas tarp Majamio „Heat“ ir „76ers“ įvyks artėjančią naktį 2 val. 30 min.

„BasketNews.lt podkastas“:

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.