Nuotr.: Alfonso Cannavacciuolo/Euroleague Basketball via Getty Images
Nuotr. Alfonso Cannavacciuolo/Euroleague Basketball via Getty Images

Viena ryškiausių planetos krepšinio žvaigždžių Kevinas Durantas gyvai stebės lemiamą Eurolygos ketvirtfinalio mačą Pirėjuje.

Praėjusią savaitę Durantas lankėsi Monako kunigaikštystėje. Tada vietinė komanda po atkaklios kovos 78:77 palaužė „Olympiakos“ ir serijos rezultatas tapo 2-2.

„L'Equipe“ praneša, kad Bruklino „Nets“ žvaigždė buvo sužavėta ir atvyko į Pirėjų. Skelbiama, kad Durantas sėdės šalia „Oly“ legendos Vassilio Spanoulio.

Ketvirtajame serijos mače Durantas atvyko palaikyti savo gero draugo Mike'o Jameso, su kuriuo praėjusį sezoną žaidė kartu Brukline. NBA žvaigždė daugybę kartų kilo iš savo vietos, plojo ir mėgavosi atmosfera.

„Taikos ir draugystės“ arena penktajame mače bus sausakimša (talpina 14,940 žiūrovų). Rungtynės prasidės trečiadienį 21.30 val.

Komentarai:
Atmosfera
Nu pamatys ko nemates.
2022-05-04
+8
Atsakyti
UspasPsichas
Nu ka, islepus jankiu "zviozda" pajus tikra krepsinio atmosfera, cia jam ne NBA kur nutuke storuliukai rungtyniu metu eda cheeseburgerius ir triubina 3-litres kolas tiesiai is bambaliu 😅
2022-05-04
+15
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.