Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS

Du mačus „Rytui“ neblogai besipriešinusi Alytaus „Dzūkija“ penktadienį nebebuvo tokia arši, bet alytiškių treneris Ramūnas Cvirka ragina nekritikuoti varžovų.

„Rytas“ pirmąjį ketvirtfinalio mačą laimėjo po sunkios kovos 76:63, o išvykoje pralaimėjo 73:80. Penktadienį intriga nekvepėjo (87:59), bet Cvirka pažymėjo, kad vilniečiai ir neturi dabar rodyti geriausio savo veido.

„Geras įspūdis, visos komandos gerai pasiruošusios, susikaupusios, – paklaustas apie įtemptas atkrintamąsias atsakė Cvirka. – Mes laimėjome prieš „Rytą“, bet norėčiau užstoti savo kolegą, tikrai nematau tragedijos. Komanda pralaimi ir pradedama varyti ant trenerių, žaidėjų...

Čia gi yra krepšinis – gali ir laimėti, ir pralošti. Jie yra jauni vyrai, treneris jaunas. Antra, „Rytas“ prieš mus, manau, neturėtų būti labai geroje formoje. Gerą formą turi įgauti tolimesniame etape. Jei dabar būsi geriausioje formoje, kas bus toliau? Nereikia daryti tragedijos ar pulti ant trenerių, žaidėjų.“

Trečiajame mače dzūkai prarado du žaidėjus – Dylaną Frye ir Joshą Newkirką. Dėl traumų jie paliko aikštelę ir nebegrįžo. Cvirka sakė, kad nebesitiki išvysti šių žaidėjų rungtynėse Alytuje sekmadienį.

Kalbėdamas apie rungtynes, Cvirka išskyrė antrąjį kėlinį, kuriame „Rytas“ spurtavo 12:0 ir susikūrė dviženklį pranašumą.

„Mes žaidėme krepšinį 15 minučių. Tikrai gerai atrodėme gynyboje, puolime mes žaidžiame pagal galimybes, bet gynyba buvo labai gera. Prasidėjo keitimai, išsimušėme iš ritmo ir per penkias minutes pralaimėjome rungtynes.

Antrą kėlinį pralaimėjome 15 taškų lygioje vietoje. Sakiau vyrams, kad žaidžiame trečias rungtynes ir praradus koncentraciją penkioms sekundėms mes gauname taškus. Viskas vyko prieš mūsų taisykles. Antroje pusėje „Rytui“ liko tik užbaigti rungtynes: žaidėme antru penketu, kai kurie traumas gavo“, – sakė Cvirka.

Komentarai:
AAA
Geda LKL, kad ryt negalesiu pamatyti Neptuno vs Zalgirio varzybu, kas per BTV kontraktas, galetu isskleisti bent jau ta ekrana ir abi varzybas transliuoti kad jau taip. O dabar lyderiu kurie gauna nuo Neptuno neina pamatyt, ypac kai serija 1-1
2022-05-06
-5
Atsakyti
Batonelis
go3 nusipirk ir galesi matyt kas domina
2022-05-07
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.