Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) šį vakarą gali paaiškėti antrasis finalo dalyvis, o lemiamų kovų datos jau yra aiškios.

Didysis finalas, kuriame tikrai kovos Vilniaus „Rytas“, prasidės gegužės 26-ąją, antrosios rungtynės įvyks gegužės 29-ąją, trečiosios – birželio 1-ąją, ketvirtosios – birželio 4-ąją.

Finalo serijose bus žaidžiama iki 4 pergalių, o vėliausiai sezonas gali baigtis birželio 12-ąją.

Kovoje dėl trečiosios vietos, kur varžovo laukia „Šiauliai-7bet“, serija prasidės gegužės 25-ąją. Antrosios rungtynės numatomos gegužės 28-ąją, trečiosios – gegužės 31-ąją, ketvirtosios – birželio 3-iąją.

Šį vakarą prie „Ryto“ finale gali prisijungti Panevėžio „Lietkabelis“. Aukštaitijos klubas pusfinalio serijoje prieš Kauno „Žalgirį“ pirmauja 2-1 ir pergalės atveju žengtų į finalą.

Mūšis Panevėžyje įvyks šį vakarą 17 val. 20 min.

Komentarai:
Anonimas
tikiuosi ryto pergalės 🙂
2022-05-21
+1
Atsakyti
Man nerupi su rinktine susitvarkys
svarbu rytas LKL laimetu Zibenas irgi rinktines treneris
2022-05-21
-6
Atsakyti
Ty
Šiaip niekad LKL už Žalgirį nesirgdavau ,nebent finale jei žaisdavo prieš rytą,bet šiemet kitaip, nes juk rinktinės treneris tai Maskvytis ir jeigu patirs visišką krachą tai įsivaizduokit kokios būklės Kazys išeis dirbt su rinktine .ir prieš žaidėjus jo kaip trenerio autoritetas kris ir t.t.
2022-05-21
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.