Antradienį prasidėsiančioje Indianos „Pacers“ treniruočių stovykloje nebus Jamaalo Tinsley. Krepšininką klubas ruošiasi išmainyti ir todėl jis nėra laukiamas treniruotėse.

„Jamaalas liks ten, kur yra dabar tol, kol rasime jam naują komandą. Jis tai žino, jo agentas tai žino, mes tai žinome. Niekas nepasikeitė“, – apie Tinsley situaciją kalbėjo „Pacers“ prezidentas Larry Birdas.

„Pacers“ jau šią vasarą pademonstravo, kad nebelaukia Tinsley savo komandoje. Krepšininko vardas rūbinėje nuo spintelės buvo nuimtas, o visi daiktai – išsiųsti jam į namus Atlantoje.

Tinsley praėjusį sezoną dėl traumų rungtyniavo vos 39 rungtynėse. „Pacers“ komandoje jis rungtyniavo nuo 2001-02 metų sezono, bet pastaruoju metu labiausiai pasižymėdavo veiksmais už aikštės ribų.

Dėl muštynių bare praėjusių metų pavasarį jis buvo nubaustas dirbti 32 valandas viešųjų darbų.
Komentarai:
tai greiciau ieskokit jam naujos komandos kiek zmogus gali laukt nezinioje?
2008-09-29
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.