Nuotr.: LKL
Nuotr. LKL

LKL finalas be Kauno „Žalgirio“ atrodė kaip visiška katastrofa lygai. Kokie tai būtų reitingai? Kiek ateitų žiūrovų? Kokia čia būtų intriga? Ir, apskritai – neįdomu! – rėktų kiekvienas didesnis ar mažesnis „Žalgirio“ fanas.

Tai galbūt ir būtų neįdomu ar katastrofa, jeigu ne du esminiai dalykai:

1. „Žalgirio“ nebuvimas LKL finale šiais metais yra absoliučiai logiškas, nes jie žaidė blogiau už abejas finalo komandas;

2. LKL yra geriau nei bet kada pasiruošę turėti finalą be „Žalgirio“.

Pradėsiu nuo pastarojo punkto argumentacijos, nes su pirmuoju, man regis, ir taip viskas aišku. Bet prie jo taip pat prieisiu.

Norėdami skaityti toliau, tapkite BN+ nariu.

Komentarai:
LKL finalas be Kauno „Žalgirio“ atrodė kaip visiška katastrofa lygai. Kokie tai būtų reitingai? Kiek ateitų žiūrovų? Kokia čia būtų intriga? Ir, apskritai – neįdomu! – rėktų kiekvienas didesnis ar mažesnis „Žalgirio“ fanas Gerbiamas Jonai, kas taip rèktų? Iš kur toks įsitikinimas? Pats esu Žalgirio fanas ir manau, kad pokyčiai, kurie įvyko šiemet, lygai yra tiesiog puiku. ir tai buvo galima pateikt šiek tiek neutraliau, o dabar gaunas perdaug atviras stūmimas ant Žalgirio.
2022-05-30
+5
Atsakyti
Miklovas analizuoja LKL'ą :) čia tipo gėda buvo tokią analizę viešai dėti, tai mokamą padarė? :))
2022-05-30
+10
Atsakyti
Nei kabelis nei rytas nieko Europoj ne nenuveikė o zalgiry padėjo y pavesy
2022-05-30
+5
Atsakyti
nu bent jau kiek as zinau tai beveik niekas tu finalu neziuri apart lietkabelio ir ryto fanu :D
2022-05-30
-38
Atsakyti
Miklovas svaigulių svaigulys. Nebūtų Žalgiris toks galingas arba nežaistų LKL tai tie reitingai dugnais eitų. Šie finalai muša reitingus vien tik dėl to, kad kabelis nugalėjo ant popieriaus daug galingesnę komandą. Dabar visi Žalgirio fanai serga, kad kabelis laimėtų. Iš to ir reitingai. O Miklovai gali su tokiais straipsniais uostyt kabančius.
2022-05-30
-4
Atsakyti
Kodel mes rimtai turetume klausyt Miklovo nuomones apie LKL? Gi jis visada jos nemego. Ne viename Bnews podcaste tyciojos.
2022-05-30
+25
Atsakyti
kam dėti straipsni jei jo negali paskaityti čia. tai dėkit tik i ten kur mokama. reiks manau jau ignora dėt šiam portalui.
2022-05-30
+35
Atsakyti
mokamas contentas absoliuciai normalu, tik prastas laikas, reikejo pernai ivest. Dabar kai sumoki 100 euru uz baka ir tiek pat pardej, tai maziausiai ieskai dar papildomu islaidu
2022-05-30
+7
Atsakyti
Manau LKL būtų dar įdomesnė jeigu nugalėtojams būtų duodamas kvietimas į Eurolygą. Geriausia būtų jei paimtų Žalgirio garantuotą kvietimą ir kasmet paskirtų jį LKL nugalėtojams. Dabar Žalgiris atrodo kad neturi visai motyvacijos stengtis LKL'e.
2022-05-30
+12
Atsakyti
aha idomiau butu pvz kitamet eurolygoje lietkabeli su 1,3 mln ar ryta su 2,5 mln aiskiai pasakyta kad minimalus biudzetas turi buti 7 mln tai kaip issivaizduoji per vasara padidint budzeta 6 ar 5 mln ?
2022-05-30
+2
Atsakyti
su Zalgiriu buvo intriga ar el paskutine komanda pajegi patekt i finala. pasirodo ne, dar nemire krepsinis Lietuvoje ir dugno komanda kovos tik del bronzos. kas del finalo, tai atsirado intriga kurios jau seniai nebuvo, abi komandos apylyges todel ir ziuret kurkas idomiau nei totalu milijonieriu dominavima aikstej.
2022-05-30
+26
Atsakyti
Žiemelio komanda pirmais metais tikrai nesurinks žalgirio biudžeto. o kiekvienais metais nugalėti 8-10 kartus turtingesne komanda sunkiai įmanoma
2022-05-30
+7
Atsakyti
kolkas ziemelis tik liezuviu mala. jis zadejo kad naujiena apie klubo steigima bus pasibaigus reguliariam sezonui, o dabar jau ir cempionatas baigiasi.
2022-05-30
+19
Atsakyti
Kitais metais gal vėl nepateks jei susikūrus Žiemelio komanda
2022-05-30
-4
Atsakyti
o gal kitamet Gintas pataps Ginte irgi variantas
2022-05-30
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.