Tomo Pačėso vadovaujama Lenkijos krepšinio čempionė Sopoto „Asseco Prokom“ komanda pasirašė sutartį su vidurio puolėju Patu Burke‘u.

34-erių metų 208 cm ūgio krepšininkas prie naujosios ekipos prisijungs tik spalio 16 dieną, nes šiuo metu yra Airijoje, kur jo žmona netrukus turėtų gimdyti.

2007-2008 metų sezoną airis pradėjo „Golden State Warriors“ klube, tačiau spalį persikėlė į Kęstučio Kemzūros treniruojamą Maskvos srities „Chimki“ komandą, kuriai Rusijos pirmenybėse vidutiniškai pelnydavo po 7,7 taško bei atkovodavo po 3,7 kamuolio.

2002 metais pasirašęs kontraktą su Orlando „Magic“ klubu Burke‘as tapo pirmuoju Airijos krepšininku atstovavusiu NBA čempionate rungtyniaujančiai ekipai.

Komentarai:
gal ir neblogas bus europoj bet nba buvo tik statistas
2008-09-30
+2
Atsakyti
Anonimas
tikrai puikus jiems pastiprinimas ,nes jie nieko gero neturi c pozicijoj
2008-09-30
+1
Atsakyti
Šitas visai neblogas, tik kad amžius...
2008-09-30
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.