Nuotr.: BasketNews.lt/D. Lukšta
Nuotr. BasketNews.lt/D. Lukšta

Šį sezoną vėl su Luka Dončičiumi jėgas suvienijęs ir Dalaso „Mavericks“ trenerio asistentu tapęs Igoris Kokoškovas turėtų pakeisti komandą.

Šį sezoną metami dvitaškiai

54%
30,4
Pataiko: 30,4
Taiklumas: 54,0%
Vieta lygoje: 5
Geriausias pasiekimas: 44
Blogiausias pasiekimas: 19
Daugiausia pataiko: Kevin Durant

Žurnalistas Marcas Steinas skelbia, kad serbą veikiausiai pasamdys Bruklino „Nets“, kurioje Kokoškovas taptų Steve'o Nasho asistentu.

Kokoškovas pirmą kartą į NBA atvyko 2000-aisiais, kuomet tapo Los Andželo „Clippers“ trenerio asistentu, o 2018 m. sulaukė progos tapti Finikso „Suns“ vyr. treneriu, tačiau po sezono buvo atleistas.

2019-2020 m. serbas prisijungė prie Sakramento „Kings“ komandos ir vėl tapo asistentu, o po metų paliko NBA bei tapo Stambulo „Fenerbahče“ vyr. treneriu.

Visgi 2021-aisiais Kokoškovas grįžo į NBA bei prisijungė prie Dalaso „Mavericks“ trenerių štabo. Taip Kokoškovas vėl suvienijo jėgas su Dončičiumi, su kuriuo 2017 metais laimėjo Europos čempionatą.

Strategas 2004 m. su Detroito „Pistons“ tapo NBA čempionu.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.