Nuotr.: AFP - Scanpix
Nuotr. AFP - Scanpix

Bostono „Celtics“ superžvaigždė Jaysonas Tatumas prasitarė, jog norėjo žaisti Los Andželo „Lakers“ komandoje dėl vienos priežasties.

Jayson Tatum

Jayson  Tatum
Komanda: Boston Celtics
Pozicija: SF
Amžius: 24
Ūgis: 203 cm
Svoris: 93 kg
Gimimo vieta: JAV

Tai – Kobe Bryantas.

„Lakers“ buvo mano mėgstamiausia komanda, o Kobe buvo mano mėgstamiausias žaidėjas“, – sakė Tatumas.

Puolėjas atskleidė, jog buvo nusivylęs, kad jo 2017 metų naujokų biržoje nepasirinko „Lakers“.

„Buvo beprotiška, kad „Lakers“ turėjo antrąjį šaukimą, o aš buvau taip arti svajonės išsipildymo, – sakė Tatumas, kurį trečiuoju šaukimu pakvietė „Celtics“. – Bet tuo metu jie nenorėjo turėti nieko bendro su manimi.“

Tais metais prieš Tatumą buvo pasirinkti du žaidėjai. Pirmuoju 2017 m. naujokų biržos šaukimu Filadelfijos „76ers“ pakvietė Markelle'ą Fultzą, o „Lakers“ – Lonzo Ballą.

Tatumas ir „Celtics“ naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį NBA finalo trečiosiose rungtynėse susikaus su „Golden State Warriors“. Serijoje kol kas lygu – 1-1.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Jayson Tatum

Jayson  Tatum
Jayson  Tatum
MIN: 36.98
PTS: 26.78 (54.4%)
REB: 7.7
AS: 4.79
ST: 1.01
BS: 0.67
TO: 3.11
GM: 97