Nuotr.: LKL, BNS | BasketNews iliustracija/M.Didė
Nuotr. LKL, BNS | BasketNews iliustracija/M.Didė

Arnas Butkevičius dvylika metų gyveno svajone tapti Lietuvos krepšinio lygos čempionu. 

Nukirpęs čempionišką krepšio tinklelį, krepšininkas iškėlė abi rankas ir skendo „Jeep“ arenos parketą užplūdusių Vilniaus „Ryto“ sirgalių minioje.

Sostinės fanų LKL titulo laukimas užtruko lygiai tiek pat, kiek „Ryto“ veidu tapusio žaidėjo karjeros troškimas – nuo 2010 m.

Puolėjas tąmet profesionalo kelią pradėjo Vilniaus „Sakaluose“, kuriems atstovavo du sezonus (2010-2012 m.).

Vėliau sezoną rungtyniavo Panevėžio „Lietkabelyje“ (2012-2013 m.), ketverius metus gynė gimtosios Klaipėdos „Neptūno“ garbę (2013-2017 m.) ir nuo 2017 m. gruodžio atstovavo sostinės komandai.

29-erių sportininkas iki triumfu pasibaigusios serijos dalyvavo keturiuose LKL finaluose: 2014 m. ir 2016 m. (dėl traumos žaidė tik pirmajame mače) su „Neptūnu“ bei 2019 m. ir 2021 m. su „Rytu“.

2018 m. finalą klaipėdietis praleido dėl delnakaulio lūžio. 

Visos serijos dėl titulo pralaimėtos Kauno „Žalgiriui“.

„Kol kas būdavo kaip į sieną“, – spaudos konferencijoje po 4-1 laimėto finalo prieš Panevėžio „Lietkabelį“ sakė Butkevičius.

Giedrius Žibėnas čempioniškoje kalboje, visų pirma, akcentavo džiaugsmą dėl Mindaugo Girdžiūno ir Butkevičiaus. Žaidėjų, kurie dabartinėje sudėtyje „Rytui“ atstovauja ilgiausiai (nuo 2017 m. gruodžio).

Jiedu pirmąjį čempionų trofėjų su „Rytu“ laimėjo taurės varžybose, 2019 m. prieš „Žalgirį“ triumfuodami Karaliaus Mindaugo taurės turnyre.

Butkevičiaus lyderystė sostinėje išaugo 2020 m. vasarą, kai „Ryto“ krepšininkai ir trenerių štabas išrinko jį kapitonu.

„Šitie du sezonai psichologiškai man turbūt buvo sunkiausi per karjerą“, – braukdamas ranka per veidą, tinklalapiui BasketNews atsivėrė krepšininkas.

Butkevičius prabilo apie praėjusį sezoną apėmusį beviltiškumo jausmą, kada troškę sėkmės „Rytui“, krepšininkai sugėrė klubą gramzdinusius smūgius tiek aikštelėje, tiek už jos ribų.

„Buvo nerealiai sunkių akimirkų. Iki tokių momentų, kai atrodo pralaimi rungtynes, jau net ašaros bėga, bet ne dėl to, kad pralaimėjai. Bet dėl to, kad net nežinai, ką reikia keisti, kodėl viskas taip vyksta“, – atviravo puolėjas.

Iškėlęs LKL prezidento Remigijaus Milašiaus įteiktą čempionų taurę, Butkevičius pasidžiaugė su komanda, o vėliau trofėjus sirgalių rankomis per „Jeep“ arenos tribūną pasiekė ištikimiausius klubo fanus „B Tribūną“.

„Ryto“ puolėjas siekė įtraukti sirgalius į šventimą kuo labiau, savo kailiu jausdamas, ką reiškia laukti išsvajotos pergalės dvylika metų.

Tinklalapyje BasketNews – atviras Butkevičiaus interviu apie tapimą LKL čempionu, penkerių metų laikotarpį Vilniuje, klubo pamatą – sirgalius, ir spaudimą „Rytui“.

– Arnai, įgyvendinta svajonė – tapote LKL čempionu. Kas dedasi galvoje?BasketNews žurnalistas paklausė Butkevičiaus.
– Visų pirma norisi išgyventi tokias akimirkas, sugerti jas ir atsiminti labai ilgam. Matote, kiek laiko užtrunka, kol pasitaiko tokia galimybė ir kiek reikia to laukti. Nuo tada, kai atėjau į LKL (2010 m. – aut. past.) ir pradėjau profesionalo karjerą, buvo svajonė baigti sezoną su pergale finale. Va toks ir jausmas, kai 12 metų gyveni su svajone, ir ji išsipildo.

Dar kol kas pats sunkiai suvokiu, bet man visą laiką smagiausia yra kelionė tikslo link. Ją atsimeni labiausiai. Atsimeni, kiek įdedi darbo, matai, kiek reikia įdėti jo, kad taptum čempionu. Buvo labai daug darbo, labai daug sunkių akimirkų tame kelyje. Dėl to tampa tik smagiau. Kiek metų dominavo „Žalgiris“ ir dabar mes laimime… Visi fanai laukė dvylika metų. Tai yra ir jų pergalė. Matosi, kaip jie džiaugiasi. Jie seniai galėjo nuleisti rankas ir nusisukti nuo klubo, kuriame išgyventa daug permainų, daug visko. Galvoje labai daug visko.

– Tinklelio kirpimas, taurės iškėlimas kartu su komanda turbūt yra maloniausios čempioniškos procedūros.
– Norėjau įtraukti fanų grupę, kad jie švęstų kartu su mumis. „Ryto“ stiprybė yra fanų bazė, kuri išlieka kartu su komanda. Labai norisi dalintis šita pergale su jais ir švęsti kartu su jais. Fanai to nusipelnė turbūt labiausiai iš visų mūsų. 

– Penkerių metų laikotarpis „Ryte“ ir kelionė iki titulo. Kiek pačiam kildavo dvejonių dėl savo sprendimų ir kokia tai buvo patirtis?
– Daug daug visko. Visko net neišvardinsiu. Kiek pasikeitimų, kiek pykčių, kiek skandalų… Išgyventa daug visko. Stengiesi padėti viską į šalį, nes esi profesionalas. Mums kartais tikrai ganėtinai gerai gaudavosi nustumti į šalį tuos dalykus, kas vyksta vadovybėje. Paskutinius pusantrų metų atrodo, kad klubas rado savo liniją, galbūt ramybę ir iškart yra kažkoks rezultatas.

Komandos, kurios, pavyzdžiui, laimi ir Eurolygą, kitus čempionatus, yra su projekcija į ateitį. Kai yra projekcija, žiūri į priekį ir turi išsikėlęs tikslą, nesimėtai į kairę, į dešinę. Aišku, būna blogesnių ir geresnių akimirkų, bet nereiškia, kad iškart turi daryti permainas, imtis drastiškų sprendimų. Reikia ir išlaukti to rezultato. 

– Kurie padėtį stabilizavę buvo pamatiniai? Kiek prisidėjo atėjęs Donatas Zavackas, kiek pats brendote kaip kapitonas?
– Be kalbų, brendimas ateina su patirtimi, ypač su pralaimėjimais, nes daugiausiai mokaisi iš jų. Jeigu skini tik pergales, gali labai greitai pasijausti, kad esi geras, kad nereikia nieko keisti. Bet kai pralaimi tiek finalų, tiek konkrečių rungtynių sezone, tuomet daugiausiai darai išvadų. Donato atėjimas tikrai įnešė savo. Labai trūko būtent sporto direktoriaus, kuris kažkiek apramintų emocijas valdymo sluoksniuose. Tos pareigybės nėra be reikalo.

Donatas buvo krepšinyje, jis supranta ir mato, kuria kryptimi viskas eina. Kartais reikia tiesiog turėti savo tikslą, būti kantriems ir išlaukti situacijos. Tai reikalauja labai daug jėgų ir stiprybės. Pavyzdžiui, paimkime biudžetą. Nėra taip, kad nebūtų problemų. „Rytas“ nebėra komanda, kuri buvo prieš dvylika metų. Jiems reikia protingai dėliotis viską ir išlaukti savo momento. Manau, kad pasinaudojome savo momentu.

Pergalės cigarą traukiantis Arnas Butkevičius
Pergalės cigarą traukiantis Arnas Butkevičius
Nuotr. LKL

– Užsimenama apie spaudimą „Rytui“ iš aplinkos tiek žaidžiantiems, tiek komandą treniruojantiems asmenims. Kokio lygio tai yra našta?
– Labai stengiuosi atsiriboti nuo kažkokio negatyvo. Būnant „Ryte“ supranti, kad esi nemėgstamiausioje komandoje Lietuvoje. Manau, visi sutinka su tuo. Kad ir ką „Rytas“ padarytų, sakykime, kad ir dabar laimėjome čempionatą, vis tiek bus sumenkinama, jog „kažkas nesusikomplektavo, jų serijoje kažkas buvo traumuoti“. Norima nuvertinti ir neatiduoti „Rytui“ garbės, kurios jie nusipelnė savo darbu.

Bet pripratau prie to ir supratau, kad negausiu nieko kito. Daugiausiai koncentruodavausi į komandą, į aikštelėje esančius narius, nes mes laimėsime su jais, ne su kažkuo kitu. Be abejonės, taip pat fanai, kurie visą laiką važiavo į išvykas ar tai būtų FIBA Čempionų lygoje, ar tai LKL. Netikėti pralaimėjimai ar sunkūs momentai, jie vis tiek palaikė ir palaiko. Veža tokie žmonės, kurie tiki tavimi, tiki komanda, nepaisant nieko, ir nori laimėti kartu. Čia yra stiprybė. Jeigu koncentruosiesi į neapykantą, paskęsi tame. Kas dabar apie „Rytą“, nebūdamas šioje organizacijoje, žaidėju ar fanu, pasakys kažką gero? Beveik visi yra prieš. Taip yra… Manau, kad to yra per daug. 

– Ar pasvarstote, kodėl taip yra?
– Manau, kad daugiausiai to likę iš praeities, iš derbio su „Žalgiriu“. Daugybė yra „Žalgirio“ fanų, kurie automatiškai yra prieš „Rytą“. „Lietkabelis“ šiais metais galbūt yra Lietuvos krepšinio lygos pelenė, kuri Europos taurėje rodė puikius rezultatus, žaidė aukščiau galimybių. „Lietkabelis“ yra tikrai gera komanda, patys matote, kiek reikėjo atiduoti jėgų. Vėlgi, prieš finalą mus nurašinėjo, juos statė favoritais. Be abejo, „Rytui“ nepadeda skandalai, visi tokie dalykai. 

– Ar būna, kad apie spaudimą „Ryte“ reikia pasikalbėti su naujokais, su legionieriais? Ar pasitaiko, kad kai kurie neatlaiko?
– Toks klausimas galbūt yra kiekvienam krepšininkui. Manau, kad norėdamas ateiti į „Rytą“, tikrai turi būti labai tvirtas psichologiškai. Jeigu žaidi silpnesnėje komandoje, iš kurios nelabai, kas tikisi daugiau, tai „Ryte“ visą laiką visi tikisi pergalių, spaudimas, be abejo, jaučiasi. Manau, kad profesionaliame sporte tai yra normalu.

Galiausiai, jeigu nesusitvarkai su tuo, tai nesusitvarkysi jokioje stipresnėje komandoje. Tai yra tiesiog tavo darbo dalis. Be abejo, visą laiką stengiesi paaiškinti žmonėms, kodėl taip yra. Vieni geriau susitvarko su tuo, kiti – prasčiau. Tačiau kai esi komandoje, heitas nėra tiek svarbus ir darantis didelį skirtumą, kadangi esi savų žmonių rate, tarp savo bendradarbių, tarp šeimos narių. Tu žinai savo tikslą. Vieni net kartais gyvena iš heito, juos veža tai, kelia ambicijas, sportinį principą.

Man asmeniškai tai nėra kažkoks didelis trikdys, nes pats iš savęs reikalauju daugiausiai ir visą laiką norisi įrodyti priešingai nei galvoja kiti. Taip buvo ir prieš šią seriją. Buvo ekspertų visokios nuomonės, kurių net nelabai skaitau, bet mūsų treneriai kaip motyvaciją buvo parengę ekspertų išvadas, kad mus sutriuškins, ar kas yra serijos favoritai, kas laimės.

– Kabėjo rūbinėje?
– Jo. Buvo pakabinta. Kaip ir pernai pusfinalio serijoje (žaidė su „Lietkabeliu“ – aut. past.), lygiai taip pat šiais metais, man tai yra motyvacija.

Vaidas Kariniauskas ir Arnas Butkevičius po triumfo LKL
Vaidas Kariniauskas ir Arnas Butkevičius po triumfo LKL
Nuotr. BNS

Vaidas Kariniauskas užsiminė, kad pernai prieš pasirašydamas sutartį su „Rytu“ sakė, jog ateina tik laimėti čempionų titulo. Ar patyliukais kalbėjote apie tai komandoje prieš sezoną?
– Vienintelis tikslas visą gyvenimą, nesvarbu žaidžiau „Neptūne“ ar „Ryte“, ar tuose pačiuose „Sakaluose“, yra laimėti kiekvienas rungtynes. Kiekvienos tos rungtynės kažkur veda. Reguliariajame sezone pasirodėme gerai ir buvome pirmi, bet nu kiek pas mus buvo negatyvo tiek komandoje, tiek rūbinėje… Pykčių, net kartais, atrodo, iki muštynių treniruotėse. Man net kartais buvo sunkiai suvokiama. Atrodo, kad laimime, bet turime tiek nepatenkintų veidų.

Bet suprantu, kodėl taip buvo. Mes turėjome labai daug žaidėjų, kurie norėjo tapti lyderiais, norėjo tapti geriausiais, ir būtent tai turbūt ir yra žmogaus ambicijos, sportiniai tikslai. Svarbiausia tada, kai ateina momentas tas ambicijas nukreipti į vieną tikslą. Manau, kad mums pavyko tai padaryti tik atkrintamosiose. Iki tol mes buvome tokie išsibarstę.

– Pačiam kaip kapitonui daug pamokų davė šitas sezonas?
– Begalę, begalę. Šitie du sezonai psichologiškai man turbūt buvo sunkiausi per karjerą. Praeitų metų pusmetis buvo nerealiai sunkus. Bet tokie dalykai užgrūdina ne tik kaip sportininką, bet ir duoda pamokų gyvenimui. Buvo nerealiai sunkių akimirkų. Iki tokių momentų, kai atrodo pralaimi rungtynes, jau net ašaros bėga, bet ne dėl to, kad pralaimėjai. Bet dėl to, kad net nežinai, ką reikia keisti, kodėl viskas taip vyksta. Atrodo, visi stengiasi, bet va kartais nesusiklijuoja.

Kažkur netinka treneris, kažkur žaidėjai neranda bendro tikslo, kažkur vis tos ambicijos kiša koją. Ir vis klausi savęs, kodėl, kaip galima padaryti… Bandai keisti, niekas netinka, niekas neveikia. Vis klimpsti, klimpsti ir klimpsti. Bet tokie dalykai praeina ir kai jie praeina, tada kažkoks sunkesnis etapas būna sunkus, bet žinai, kaip su juo tvarkytis.

– Ar titulas atperka pastarųjų dvejų metų patirtį?
– Visiškai. Pastarąsias dvi savaites gyvenau tik ta mintimi. Daugiau nieko nebuvo mano mintyse. Niekas man nerūpėjo. Vienintelis tikslas buvo va taip užbaigti sezoną, kaip mes užbaigėme. Norėjau pajausti, ką tai reiškia. Norėjau tapti čempionu. Norėjau turėti žiedą. Norėjau, kad komanda, va šita chebra, kas iš mūsų buvo šiais metais, baigtų sezoną pergalingai. Praėjome daug daug mėšlo, pykčių ir visokių dalykų.

Atvirai pasakius, vidury sezono nebūčiau tikėjęs, kad galime užbaigti šitaip. Labai labai daug žaibavimų, tarpusavyje lipimo vienas ant kito, bet kaip paskui pasižiūri, iš tikrųjų supranti, kad mes labai stūmėme vienas kitą link to didesnio tikslo, vienas kito tobulėjimo. Vienas kito lipimas per galvą duoda naudos komandai. Svarbiausia, jis nebūtų davęs naudos, jeigu sezono pabaigoje nebūtume supratę, kad galiausiai reikia kažkam nusileisti, susitaikyti su savo vaidmeniu, kad kiekvienas būtų naudingas komandai, o ne sau. Kai tai supratome, tapome labai stiprūs. Aišku, neišvengdavome klaidų, neišvengdavome blogų sprendimų, bet tada mes tapome tikra komanda.

– Giedriui Žibėnui tai buvo pirmas pilnas sezonas „Ryte“ vyr. trenerio pareigose. Kaip keitėsi šis strategas?
– Net negaliu išskirti trenerių štabo, nes jie visą laiką būdavo kartu, visą laiką kartu priimdavo sprendimus. Jie visą laiką pasiskirstę savo užduotis ir patys visada buvo vieningi. Tas yra labai svarbu, kad tiek asistentai, tiek vyr. treneris turėtų tą pačią kryptį ir visą laiką jausdavome palaikymą iš jų. Giedrius tikrai paaugęs nuo pernai metų, kai vidury sezono visiškai buvo įmestas į ugnį, bet puikiai susitvarkė su tuo. Nebuvo taip, kad ateitų su kažkokiu ego ir pradėtų daryti nepaisant žaidėjų nuomonės. Giedrius visada paklausia, kaip geriau. Manau, kad tokia sinergija suveikė kartu su komanda.

Be abejo, tiek Giedriui, tiek Georgui Dedui ir tiek Gustui Maskoliūnui tenka didžiuliai nuopelnai už šitą pergalę. Jie susitvarkė su visų charakteriais ir, manau, tai buvo kertinis momentas. Vis tiek esame dvylika vyrukų, kurių charakteriai labai skiriasi. Su kiekvienu reikia bendrauti kitaip, bet jie susitvarkė su tuo ir išlaukė. Kiti treneriai galbūt būtų spjovę į šalį ir darę kažkokius pakeitimus, bet pas mus nebuvo keitimų. Išlikome su savo šaika ir yra rezultatai. Didžiulis trenerių nuopelnas.

– Kalbant apie šitą šaiką, baigėsi jūsų kontraktas, praėjo penkeri metai „Ryte“. Kiek norėtųsi likti Vilniuje ir statyti „Ryto“ pagrindą iš dabartinių vyrų?
– Nebuvo jokių minčių apie ateities planus, nes buvo toks šansas, kurį labai norėjosi išnaudoti. Absoliučiai nebuvo jokių pašalinių minčių. Nežinau, kas manęs lauks šią vasarą. Dabar noriu tik pailsėti. Velniškai daug jėgų kainavo finalo serija. Matysime, kas laukia ateityje ir kaip viskas išsispręs. Kad ir kaip bebūtų, buvo nerealus sezonas. Visi šitie dalykai išliks atmintyje, tikiuosi, iki gyvenimo galo.

„BasketNews.lt podkastas“:

Komentarai:
zalia kurva zalia kurva hey hey
smagu matyt verkiancius zalkurvius
2022-06-12
-4
Atsakyti
Re
Jo butumet kieti jei Eurolygoj galetumet losti, bet jums kai cempionu lyga per stipri tai tik LKL ir galite dziaugtis. nieko kito titulo vel teks 12metu laukti tai siemet pasidziaugit kol venu pjaustytis nepradejot
2022-06-12
Atsakyti
Anonimas
sauletekio baraku chebra pasijautusi tikrais miesteiciais va ir visas kontingentas , nera cia paslpties del to tas miestas ir griuna su vaivorykstinem perejom
2022-06-11
-3
Atsakyti
kawns
Kiekvienais metais vis stebiuosi kiek kaunas gali dar labiau nusiristi, visiškas fanų dugnas ir kiekvieni metai parodo kad dugno pas juos nėra.
2022-06-11
-2
Atsakyti
Anonimas
kiekvienais metais stebiuosi kiek dar kris vilniaus fanai ir supranti kad dugno pas juos nera..kaip ir tu tikru vilnieciu nera tai viska ir paaiskina:)
2022-06-11
+5
Atsakyti
Mayonnaise
Myžniai komentaruose nesugeba priimti pralaimėjimo kaip vyrai. Tai Ryto naujienos nusibodo tai kažkokie bandymai įgelti. Vilnius niekada neverkė dėl pralaimėjimų, mes neesame užsicikline ant kažkokio sporto lyg daugiau nieko gyvenime nebūtų. O šiemet paskaičius kauniečių komentarų šitame portale tik dar kartą man buvo patvirtinta teorija kad Kaunas yra nuo rusicizmo nukentėjęs kaimas. Kaune prieš 70-80 metų buvo išvytas elitas ir suvaryti kolūkiečiai, nieko keisto kad kaune iki šio banditas yra autoritetas ir visokios janutienės ir juraičiai, su prokremliniu naratyvu, yra tipo patikimas naujienų šaltinis. Kaimas ir kaimu. Be sporto nieko daugiau neturite, iš kauno į Vilnių žmonės dirbt važiuoja nes čia normalūs žmonės ir algą geresnę pasiūlo ir miestas yra didesnis.
2022-06-10
+6
Atsakyti
Anonimas
istorike tu didysis kur ir ka svuvo isvyta lenke tu:D nuo rusicizmo jis nukentejes matai:D 12 metu verke ir pavydejo matai dabar jau jis stebisi Kaunieciu pavydu, tu is kokio menulio nukrites:D kaip vienam komentare tiek nusisneket galima ir taip diskredituot Vilniecius normalius tai baisu
2022-06-10
-10
Atsakyti
nesu pranašas
...bet jei po tiek metų nemėgstama komanda laimi titulą, o mėgstamiausia - išpopurialinta > tik bronza, tokie Arno žodžiai kažką turi keisti.....
2022-06-10
+7
Atsakyti
Anonimas
bnews uzkniso su tuo rytu. Ir juokinga antrastese skaityti, podcastuose klausyti kaip cia po 100 metu, po barniu is mustyniu treniruotese ryto didvyriai irode, kad yra geriausia pasaulio komanda ir iveike komanda, kuria ir taip turejo iveikti, nes kitaip butu analogiskas zalgirio fiasko. Pabaikite jau visa ta brieda su rytu. Kitais metais nesistebesiu, kad tas zibenas halfway sezono nepasieks ir bus ismestas
2022-06-10
-17
Atsakyti
Anonimas
ryto komanda visada lipdoma paimant kitu LKL komandu lyderius. Kaip pvz Radzevicius, Normantas, Butkevicius, Girdziunas ir t.t. Jei rytas butu gave, cia butu visiskas fiasko. Ne toks, kaip ZK, bet fiasko
2022-06-10
-11
Atsakyti
Anonimas
Bet,koks pyktis is komentuojanciu kauno klapciuku.Eikit pirktis zvakiu,nes nusimato ne ka geresnis sezonas jums su makvynu priesakyje :)
2022-06-10
+32
Atsakyti
Anonimas
jo jo jus mega super komanda patys po cl sezono visus keike atleidinejo ir pan o dabar jau wow visi nerealus tapo:D kita sezona sekmes i finala iseit nenugalimieji:) o kas del pavydo 12metu pavydo is vilniaus bus yra daugiau nei vieni metai pavydo is Kauno..tik tiek:)
2022-06-10
-7
Atsakyti
Nu ką į Žalgirį Butkevičių reikia imti pagaliau ir duot šansą Eurolygoj pakovoti. Tuoj pat jam bus 30 metų, laikas kilt į Eurolygą, kitaip vėliau bus per vėlu. Kazys Maksvytis jį mokėtų išnaudoti maximaliai Žalgiryje. Arnai į Žalgirį!!!
2022-06-10
+1
Atsakyti
Jomajo
Pasaulio čempionai, ant kelių parklupdę Lietkabelio imperiją. :)))
2022-06-10
-7
Atsakyti
Euki
a jau visi pasisake? kiek dar interviu bus apie tai kaip visi susedo rubineje pasieme laimes rutuli ir tai jiems suteike antzmogisku galiu ir jie laimejo lkl:D galejo pries sezona prisest visi tai ir cl butu paeme:D cia kaip interviu imt is eurojacpot laimetojo kaip jis pasake va laimesiu nuejo paeme bilieta jis ji imdamas zinojo kad jis laimingas ir savo pergale neabejojo..:D
2022-06-10
-1
Atsakyti
Anonimas
nu sitas bent adekvatesnis nei koks kariniauskas kur atvare tik cempionu tapt..nes suprask jis zinojo kad Zali sufeilins taip pirma karta per 30metu ..taip rytas cempionai niekas is ju to neatims visi ta supranta ir del to nesigincija kad yra antra Lietuvos komanda kuri ziauriai susimovus pirmai pasinaudojo proga ..jokiu cia stebuklingu vandenu ar taktiku zibenas neisrado sezonas ryto toks pat kaip visada tik kad jau Kauno puseje marazmas
2022-06-10
+3
Atsakyti
Anonimas
nebe tas bet 4-0 finale gavo:D tame ir esme gali but nebe tas bet bent pusetinai susikomplektaves yra be jokiu sansu serijoje paimt
2022-06-10
+13
Atsakyti
Anonimas
retai rasau komentarus, bet bnews uzknisot su tuo rytu. Ir juokinga antrastese skaityti, podcastuose klausyti kaip cia po 100 metu, po barniu is mustyniu treniruotese ryto didvyriai irode, kad yra geriausia pasaulio komanda ir iveike komanda, kuria ir taip turejo iveikti, nes kitaip butu analogiskas zalgirio fiasko. Pabaikite jau visa ta brieda su rytu. Kitais metais nesistebesiu, kad tas zibenas halfway sezono nepasieks ir bus ismestas
2022-06-10
Atsakyti
A
sakyčiau, kad ne be reikalo retai rašai. tokias nesąmones rašyti reikia mokėti visgi.
2022-06-10
+11
Atsakyti
Armonaite
Net kokia santa barbara uzsuko dabar. Budavo laimi ta lkl, tai pora interviu ir viskas. O dabar jau savaite kasdien po keleta seriju. Lyg butu lietuva laimejus pasaulio fules cempa. Mamai tuoj per tv matysim, kai ten kokioj kakadu sedi Butkevicius, Girdziunas, Mia, viktorija špiegel ir sedzius. Visi sedi, bedavojasi. Gaidziujas braukia asara, kad galdikas ji iki siol sutikes uz ausu pakelia. Butke verkia, kad merga paliko del buvoa ivano. Zodziu atsibodo. Gerai, kad dabar vel koki 10 metu minimum nebus ryto serialo, nes zalgiris kad ir bus eurolygos mesa, bet lkl tikrai pasiims 10metu i prieki
2022-06-10
-2
Atsakyti
OM
O as nesutiksiu. Tas nemegstamiausia komanda, jau toks nusibodes posakis, kam is vis sureiksimnt? Pradekim nuo to kad finala ziurejo iki 324 tukst ziurovu. Cia tas milijonas tai sudejis bendrai. Reiskia kad bent 80% nebuvo labai aktualu. O kas liecia krepsinio sirgalius tai taip, bet cia daugiau neturinciu ka veikti interneto komentarai ir tiek. O kiek esu buves Kaunes, paprasta diena, ir pasakai kad uz ryta, nei kas pyksta nei ka ypac jei is Vilniaus, per daug nesureiksmina. Jeigu rytas nori islaikyti fanu baze ir ja didinti, ateinant naujam klubui, gal nereikia patiems uzsiciklinti ir kartoti kad nemegstamiausia. Keistai skamba. Kai buvo pergales 07/08 sezone, beveik per kiekvienas rungtynes Eurolygoje po 10 tuskt ateidavo ir buvo ok.
2022-06-10
-5
Atsakyti
Tukanas
Kai pagalvoji, tai jo, labiausiai nemegstama komanda, ir tiesa sako Butkevicius, kad ir ka bedarytu, kad ir ka keistu ar kazka naujo integruotu, jie pasmerkti buti nemegstami ir nepopuliarus.. Kaip koks prakeiksmas tai yra Rytuj, bet yra kaip yra, galima tik uzjausti...Ir Is kitos puses, tai jei nebutu nemegstamu komandu , bet visos tik megstamos, ar butu idomu ziureti cempionata ? O, kad Butkevicius sako, kad tipo kazkas nuvertins ryto laimejima ir sakys ,kad jie laimejo vien del to, kad kitos komandos nesusikomplektavo, ar buvo silpnos ir kad tai atseit netiesa, tai nusisneka. Faktas kad Žalgiris per visa istorija silpniausias, su brokuota, be idejos sudetim, komanda si sezona buvo visiskas failas. Ir ta neigti, vien del to kad trofejus saldesnis butu....
2022-06-10
-2
Atsakyti
A
ir visgi, kiek beviltiškų žmonių musų kieme... kaimo sundromas, kai visiem aplink pavydi, niekur nedingsta. šaunuolis Arnas, pagarba! linkim likti ir tęsti pradėtus darbus.
2022-06-10
+31
Atsakyti
T
mūsų
2022-06-10
Atsakyti
liuksas
Nemėgstu Ryto, bet šis žaidėjas įrodė, kad vertas pagarbos.
2022-06-10
+16
Atsakyti
ar ne perdaug skiriat straipsniu nemegstamiausiai komandai Lietuvoje? Ar jus deje skersa ant clicku skaiciaus?
2022-06-10
-29
Atsakyti
Karma
Vis tik Kleiza buvo teisus. Vargsas Arnas kaip ir visi rytfaniai. Tiek metu gyventi skausme ir kancioje tai cia niekas nepavydetu. Neveltui dabar tokia isterija po tiek metu isniekinimo. Pasidziaukite ten visi stauces, klounai jankeviciai, ambrazeviciai bei kiti likimo nukriausti. Euforija greitai isbles ir kai desimtmeti vel sedesite mesle tai suvoksite savo apgailetina likima.
2022-06-10
-47
Atsakyti
Anonimas
na tokiems milams ir kitiems lavonams labai pasiseke tureti draugeli,kuris turi komanda :) Ir gaila tokiu,kaip Arnas.Juodadarbiu,kurie dar yra ir apjuodinami
2022-06-11
+12
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.