Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS
Komentarai:
Ar Čanakas gėjus?
2022-06-21
+8
Atsakyti
Stepai, prieš kurį laiką neigiamai atsiliepėte apie Vilniaus Ryto vadybą ir bendrai, organizaciją (dėl visiškai pateisinamų priežasčių) ir sakėte, kad į tokį klubą niekada negrįšite. Ar jūsų akimis kas nors nuo to laiko pasikeitė, ar laimėtas titulas, visgi, nieko apie pačią organizaciją nepasako ir tėra laimingų aplinkybių rezultatas? Kas turėtų nutikti, kad vilniečių mylimas Stepas grįžtų ten, kur užaugo kaip krepšininkas?
2022-06-21
+5
Atsakyti
2021 sausis, kartu su Gecu viename iš podkastų žiauriai pylėt purvą ant ryto, vos ne kad reikia rytą išvis sunaikinti ir t.t. Vietoj to kad tą pačią “labai mylimą komandą” gelbėti kaip tai padarė Zavackas ejot per visus podkastus ir toliau šnkejot beleką. Tų pačių 2021 metų pavasarį jau lyg niekur nieko sedejot su sūnumi Jeep arenoje, o šiemet jau prognozavot, kad Rytas taps čempionais. Kas pasikeitė, kad per daugiau metus iš komandos, “kuria reikia naikinti” liko komanda čempionė? Ir ar tikrai po šitų savo kalbų vis dar laikote save didesne Ryto legenda nei Zavackas? Kuris Okay, žaidė tik du sezonus Vilniuje, bet ką padarė pernai ir šiemet yra tikrai neįtikėtina (kalbu daugiau apie skandalų užrišimą).
2022-06-21
+4
Atsakyti
sveikii visi. klausimas Stepui ka vis dar galvoja apie savo rinkimine reklama ? ar nera geda del jos ? kas buvo tokios reklamos idejos autorius ?
2022-06-21
+5
Atsakyti
Sveiki, ar po tokio Žalgirio sezono Maksvyčiui reikia "gaivinti" savo karjera rinktinėje? Kokie rezultatai rinktinėje nuramins komentatorius ir pasitiks Maksvyti naujajame Žalgirio sezone atvertomis rankomis?
2022-06-21
-6
Atsakyti
Lekšai, kaip bernvakaris? Kiek laiko praėjo kol pilnai išėjo alkoholis iš kraujo? Ir ar bus ką prisimint?
2022-06-21
-13
Atsakyti
Kuris treneris, Stepui buvo pats linksmiausias ar geriausiai švęsdavo?
2022-06-21
-3
Atsakyti
Sveiki gyvi, vyrai! 1. Kaip reikalai su Žeimelio klubu, yr kokių naujienų, ką manot ar bus realus klubas nuo rudenio, ar taip ir liks viskas kalbų lygy? 2. Stepai, ką dabar veiki, kokios veiklos?
2022-06-20
-7
Atsakyti
P.S Pasikviesti kažkada Donatą Motiejūną, bet būtinai su Urbonu, kad būtų Du Donatai ir koks Tiškevičius šalia.
2022-06-20
-5
Atsakyti
Stepai, Ar pavyko susigràžinti bent dalį iš buto pavogtù trofėjù?
2022-06-20
-4
Atsakyti
Koks dabartinis Gedvydo Vainausko ryšys su krepšiniu? Kalbėjot su juo per LKL uždarymą, ar jis džiaugėsi Ryto pergale?
2022-06-20
+2
Atsakyti
Labas Stepai, Visu pirma aciu uz visas tas geras emocijas, kai tavasis Rytas nese titulus viena po kito. Malonu prisiminti :) Noriu paklausti: 1. Ar tiesa, jog paciam teko karta persimesti su Kurtinaiciu ir berods dar vienu zaideju nuo triju tasku linijos is to, kas tures atlikti prabegima ar kazkokius pratimus? 2. Ar, tavo nuomone, buvo nors vienas kartas, kai "senais gerais laikais" Ryto treneris buvo atleistas nepelnytai arba ne laiku ir jam reikejo duoti sansa? Tuo paciu, ar neatrodo, kad Paulius Motiejunas bande tokiais pat metodais isgelbeti komanda? 3. Praeita sezona turejai daug kritikos Ryto komandai. Kaip manai, kas pagerejo ir kiek pagerejo siu metu Rytas? Ka reiketu taisyti siai organizacijai ir komandai? 4. Kuris Ryto zaidejas, su kuriuo zaidei vienoje komandoje, buvo geriausias/talentingiausias? Kodel? 5. Kas, tavo nuomone, buvo geriau ivaldes "nesvariaja" krepsinio puse - Jankunas ar Jomantas? :)
2022-06-20
+5
Atsakyti
Ar Stepo kraujyje giliai įsišaknijusi priešpriešą Žalgiriui? Pavyzdžiui, kai Žalgiris žaidžia gerai Eurolygoje, su Šaru final4 ir top8, tuomet Stepui buvo smagu ar ne, nes visgi tai Žalgiris?
2022-06-20
-5
Atsakyti
Kokį pelningiausią kontraktą per savo karjerą turėjo Stepas ir ar buvo galimybė kada nors žaisti dar aukštesniam lygyje nei Rytas?
2022-06-20
+11
Atsakyti
Suprantu, kad greičiausiai nebuvot, bet kaip jums Lietuvos rinktinės pristatymo spaudos konferencija? Visus žaidėjus išstatė, o vienintelis Brazdeikis kažką įdomaus pasakė. Kulboka nekokį veidą parodė, Kemzūra su savo komentarais irgi nustebino. Iš principo viena keisčiausių spaudos konferencijų kokią teko stebėti.
2022-06-20
-3
Atsakyti
Ar Stepui šių metų Rytas su Normantu, Butkevičium, Radzevičium ir Speedžiu priešakyje neprimena tuomečio Ryto su Stepu, Joma ir Zavu priešakyje?
2022-06-20
-8
Atsakyti
Ar Stepas negalvoja pajudėti dar RKL ar net NKL lygoje. A.Jomantas , S. Jasaitis jau Mažeikiuose truksta tik Babrausko ir bus BIG TRIO
2022-06-20
Atsakyti
Labas Stepai .Papasakok kokia intriguojančia , negirdeta istorija apie Joną Vainauską
2022-06-20
+9
Atsakyti
Sveiki, turiu kelis klausimus geriausiam visų laikų kapitonui Stepui Babrauskui: 1. Kokias savybes turi turėti krepšinio komandos kapitonas, turbūt ne visiems tiktų tokios pareigos? 2. Ar po karjeros pabaigos buvo kada nors kvietimas jungtis prie Ryto arba kaip treneriui, arba kaip vadybos nariui. 3. Įsimintiniausias momentas kauno sporto halėje (ar kaip ten tas angaras vadinasi). Ir dar klausimas labiau Lekšui ar Karoliui, kiek yra tiesos, kad Rytas domisi Masiuliu, kažkada interve yra sakęs netiesiogiai, kad Ryte nežais, nes tada būtų sunku grįžti į zalgiri. ispanijoje turėjo silpnoką sezoną ir šiaip skystokas žaidėjas yra, ne ką geresnis nei Leissner
2022-06-20
+1
Atsakyti
Kaip galvojate, gal Europoje reikėtų padaryt taisyklę kaip NBA dėl 3sekundžių gynyboje, nes labai lengva gintis tokiem kaip Realas , Olympiacos , ir pan. kurie turi milžiną po krepšiu ? Ir visi sako kokie jie geri. Bet gal tada pasimatytų ar jie iš tikro tokie geri kai negalėtų stovėt baudos aikštelėj visą atakos laiką ir suspėt visur?
2022-06-20
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentuoti gali tik BN+ prenumeratoriai

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.