Nuotr.: Santiago Mejia/San Francisco Chronicle via AP-SCANPIX
Nuotr. Santiago Mejia/San Francisco Chronicle via AP-SCANPIX

„Golden State Warriors“ pristatė NBA čempionų trofėjų į San Fransiską – komanda pateikė savo mintis miestiečiams ir, žinoma, užkūrė vakarėlį.

Kaip visada, skandalingų minčių, keiksmažodžių nebijojo svarbi „Warriors“ dalis Draymondas Greenas.

Greenas ant scenos rėžė, kad jo komanda geriausia ir jei buvo abejojančių – geriau tegul apsigalvoja.

„Aš dabar tiesiog galvoju apie kontroversiškiausius dalykus, kuriuos galėčiau pasakyti, – čempionų parade juokėsi. – Kaip ir žiniasklaida.

Nežinau, ką man pasakyti? Kad mes geresni už kitus? Kokio velnio tai dar reikia sakyti?

Buvo puikūs metai. Sakiau visiems, kad neleistų mums laimėti trofėjaus, bet aiškiai negalėjo mūsų sustabdyti. Perspėjau jus. Tiesiog toliau siausiu tviteryje, kaip ir dariau iki šiol.

Labai myliu šią komandą, visą komandą. Kai laimėjome prieš tai, nereikėjo visiems būti savo vietoje, nes tiesiog buvome labai geri. Šiemet visi turėjo būti savo vietoje. Dėl to dabar yra labai smagu.

Visi žiedai reiškia daug, kiekviena kelionė link žiedo turi savo istoriją. Kiekvienoje kelionėje labiausiai malonu dėl žmonių, su kuriais esi kartu. Man labiausiai malonu dėl tų, kurie laimėjo pirmą kartą. Savo kėlionėje nori vėl ir vėl susigrąžinti tą jausmą. Na, ir kaip visada, užsikruškite visi kiti, myliu jus.“

„Labai solidu Draymondai, – vėliau komandos draugą pašiepė „Warriors“ taikliarankis Klay Thompsonas. – Tavo branda – trečioko lygyje.“

Be to, Greenas smaginosi ir gatvėje, kai visus žurnalisto klausimus nutraukė ir rėkė į mikrofoną: „Užsičiaupk!“

Šį sezoną pelnomi taškai

47%
111,3
Pelno taškų: 111,3
Taiklumas: 47,2%
Vieta lygoje: 13
Geriausias pasiekimas: 142
Blogiausias pasiekimas: 82
Daugiausia pelno: Stephen Curry

Jei dar to maža, Greenas sugalvojo į čempionų paradą atsinešti marškinėlius, ant kurių parašyta „Bostonas užknisa“.

NBA finalo MVP tapusiam Stephenui Curry tai buvo pirmasis toks apdovanojimas. Prieš tai tris žiedus iškovojęs snaiperis likdavo šešėlyje.

Paklaustas, ar šio prizo jam užtenka, Curry užminė mįslę dėl 2024 m. Paryžiaus olimpinių žaidynių.

„Ne, dar negerai, nes turėsiu žaisti pas Kerrą 2024 m. Paryžiuje, – šypsojosi Curry. – Aš taip neplanavau daryti, bet jis taip sakė.

Žinoma, nuostabus jausmas. Vis tik pirmiausia turi laimėti, o emocijos buvo natūralios. Aišku, taurė patiko.“

Komandos treneris Steve'as Kerras pasidžiaugė, jog gavo pasveikinimo žinutę iš buvusio JAV prezidento Baracko Obamos.

Taip pat strategas išskyrė komandos žaidėją, kuris jo manymu nesulaukė tiek dėmesio, kiek turėtų.

„Manau, kad vienas vyrukas, kurio niekas neįvertino šiemet, yra Andre Iguodala, – sakė Kerras. – Tai, ką jis reiškė tiek jauniems, tiek vyresniems žaidėjams... nėra lengva visą sezoną eiti kartu, bet Andre mums padėjo.“

„Warriors“ iškovojo 4 NBA titulą per pastaruosius 8 metus. Komandos krepšinio operacijų prezidentas Bobas Myersas atskleidė, kas lėmė tokią sėkmę.

„Kartais nepataikome su pirkiniais, šaukimais, bet norime žmonių, su kuriais gali pralaimėti, – teigė Myersas. – Nugalėti gali su bet kuo, bet ar gali pralaimėti kartu?

Atsimenu, kai iškritome 2014 m. ir paskambino mūsų buvęs žaidėjas Jermaine'as O'Nealas. Jis sakė, kad neišardyčiau šios komandos: Curry, Thompsono, Greeno ir Iguodalos. Aš jo paklausiau – kodėl?

O'Nealas atsakė, kad jie žino, kaip pralaimėti. Yra būdų, kaip laimėti ir kaip pralaimėti. Aš ieškau tokių žmonių, kurie blogiausiais momentais išliks gerais. Labai didžiuojuosi šia komanda. Šiemet mes neturėjome nugalėti, bet tai padarėme. Visi čia susirinkę yra labai talentingi krepšininkai.“

Visas „Warriors“ parado įrašas:

ENBAS:

Komentarai:
RYTAS-PADARYTAS :DDDDD
Kokia dar olimpiada? Isijunkite vaikuciai youtube pasaulio taures ar olimpines ir paziurekite kas daugiau europini krepsini (nei klounada NBA) zaidzia. Nuvaro i pasaulio cempus ar olimpines ir nuliniai.
2022-06-21
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Klay Thompson

Klay  Thompson
Klay  Thompson
MIN: 32.08
PTS: 19.83 (46.62%)
REB: 3.91
AS: 2.56
ST: 0.76
BS: 0.59
TO: 1.33
GM: 54