Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr. AFP-Scanpix

Kyrie Irvingas nutarė pasinaudoti galimybe pratęsti sutartį su Bruklino „Nets“ ir komandoje liks ketvirtajam sezonui, tinklalapiui „The Athletic“ atskleidė pats krepšininkas.

Šį sezoną pelnomi taškai

48%
112,7
Pelno taškų: 112,7
Taiklumas: 47,6%
Vieta lygoje: 8
Geriausias pasiekimas: 150
Blogiausias pasiekimas: 91
Daugiausia pelno: Kevin Durant

„Normalūs žmonės palaiko pasaulio ritmą, bet tie, kurie drįsta būti kitokie, mus veda į rytojų. Priėmiau sprendimą likti komandoje. Pasimatysime rudenį“, – „The Athletic“ sakė Irvingas.

Įžaidėjas kitą sezoną uždirbs 37 mln. JAV dolerių.

Anot ESPN, 191 cm ūgio Irvingas buvo sudaręs komandų sąrašą, į kurias būtų norėjęs persikelti, ir jį perdavė „Nets“ vadovybei.

Visgi tik viena ekipa susidomėjo tokia galimybe – Los Andželo „Lakers“. Dominantis Irvingo pasikvietimo variantas buvo pasirašyti naują sutartį ir žaidėją per mainus priimti iš „Nets“, bet galiausiai pats Bruklino klubas tuo nesusidomėjo.

„Nets“ žvaigždė apsispręsti dėl kontrakto pratęsimo turėjo iki trečiadienio, tačiau dar prieš tai pats viešai paskelbė apie savo sprendimą.

30-metis Irvingas pastarąjį sezoną dėl COVID-19 apribojimų neskiepytiems asmenims sužaidė 34 rungtynes, per kurias vidutiniškai aikštėje praleido po 38 minutes, įmetė po 26,9 taško, atliko po 5,9 rezultatyvaus perdavimo ir atkovojo po 4,4 kamuolio.

2023 metų vasarą Irvingas taps laisvuoju agentu.

Komentarai:
Neeilinio talento žaidėjas,jo driblingas turbūt geriausias lygoje,puolimo arsenalas įspūdingas.Bet taip pat turi ir savo demonų,su kuriais dažnai kovoja.Jei tik paskirtų visą dėmesį krepšiniui,būtų išvis sunkiai sustabdomas.Tačiau kai jo mintys dažnai kitur skraidžioja,tai ir gaunasi tokia keista jo karjera.
2022-06-28
+1
Atsakyti
nesu Irvingo fanas, bet kai matau cia visokius zioplius ant jo stumiancius, tai juokas ima. :) bicas su kiausais - 2016 finale buvo svarbiausias faktorius, ypac game7 tas jo uzdarantis trajakas, kai Lebras su Curry chokino ataka po atakos ir daugumai ten labiau istrigo tipo epic Lebro blokas (nors realiai nieko neleme). atstovejo spaudima del skiepijimosi, kai kiti panasus prileido i kelnes ir pasiskiepijo to nenoredami. zaidzia aukstam lygy, kala dafiga limonu, turbut geriausias lygos ballhandleris. jei kas sakys, kad nieko nepasiekia - o kas vienas pasiekia? zodziu ner ko kibt prie bico - savotiskas jis, bet kietas.
2022-06-28
-2
Atsakyti
lygini Irvinga su Wallu? :D Wallas jau klipata, RW irgi sminga pastaruoju metu, Irvingas skirtingai nuo tu 2 dar palaiko auksta lygi, nes jo stiprybe ne fizikoj. o kalbet kas ko vertas, tai man atrodo ir Lillard nevertas, ir Paulas nevertas ir dar daug nevertu tokiu kosminiu sumu zaideju, bet cia nieko naujo.
2022-06-28
+1
Atsakyti
D_K
Na kai Irving anksčiau susipyko su Lėbru, su pusę pasaulio, tapo antivakserių judėjimo lyderiu ir musulmonų tikėjimo šamanu tai ir nesupratau tų kalbų apie ežerus, Westbrickas irgi su visais susipykęs, nieks jo nenori, čia Lėbro sprendimas buvo pasiimt Westbricką, tą patį ir Magic Johnson pstvirtino, tai tegu ir kasasi sau duobę dabar arba bando iš jos išlipt. Nes Lėbras jau grynai kaip mažas vaikas pasidaręs, tik kas nepatinka, iškarto iškeičia :D tegu dirba ir išvis tegu trenerį nors normalų turėtų, bet kai Lébras treneris ir GM, daug kas tiesiog į ežerus dėl to ir nenori eit, nes bus maišomi su žemėmis, o Lebras , kuris tik vaikos rekordų ir vaikšto gynyboje - neliečiamas. Pažiūrėkit kiek ir Antakis prasileidžia nesąmonių iš media, nors yra geriausias ežerų žaidėjas. Prastai ten panašu su mikroklimatu, toli gražu iki šeimyniškos komandos.
2022-06-28
+5
Atsakyti
Anonimas
Irvingas plokscia zeme ir kitais sudais tikejo dar kai zaide Cavsuose. Jam yra varshavkes mentalitetas, jis megsta belekoki demesi. Bloga ar gera.
2022-06-28
+3
Atsakyti
bum shaka laka
Dvasingumas šiandien parduodamas kaip ir bet kokia eilinė prekė. Šiuo atvėju už 37 milijonus dolerių.
2022-06-28
+10
Atsakyti
JD
Dvasingumas šiandien parduodamas kaip ir bet kokia eilinė prekė. Šiuo atvėju už 37 milijonus dolerių.
2022-06-28
+8
Atsakyti
Nes tokia realybe. Nieks trisdesimtmeciui nepatikimam krepsininkui milzinisku babpkiu nesiulys. Net jei ir netures traumu tu juk nezinai ka Irvingas sugalvos. Gal jam ims ir pasisapnuos Kobe ir pasakys jam kad jis nuo siol yra augalas ir krepsini ziasti yra nepadoru augalui, ir jis nezais ir uzsiimines fotosinteze.
2022-06-28
+21
Atsakyti
l0l
😂
2022-06-28
+7
Atsakyti
Anonimas
Irvingas yra bnews vatniku megstamiausias nba krepsininkas. Nes jis pries sistema, ir tik intelektualiausieji yra pries sistema nes taip filmuose buna. Vel ciuvakas ras budu kaip reguliariam sezone praleist rungtyniu.
2022-06-28
-2
Atsakyti
Anonimas
O ka tu cia mekeni albinose? Balti negrai gi vadinasi albino.
2022-06-28
-10
Atsakyti
Bricks
Kaip sakant - nieko netiketo. Atsimuse i realybe - Irvingas nera toks geras, kad vienas laimetu, o jei nesi toks geras - apie ji niekas ir nesokines. Net neabejoju - LAL ne Irvingo norejo, o labiau ieskojo kaip Westbrooko atsikratyti.
2022-06-28
+4
Atsakyti
Balys
Nors iš NBA krepšinio fano pusės gaila, nes įdomesnė laisvųjų agentų birža būtų, bet Irving'as teisingai pasielgė. Niekas nenorėtų atsisakyti tokio kontrakto, kad nueiti į Lakers'us už 6 mln. dolerių. LAL praeitais metais nepateko net į play-in'ą tai klausimas kiek kitais metais pasiektų atkrintamosiose.
2022-06-28
+22
Atsakyti
Abs
visi jie kietekai ten, kažką sapalioja apie pasaulio tvarką, bet dar nei vienas neatsisakė pliuso
2022-06-28
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Kyrie Irving

Kyrie  Irving
Kyrie  Irving
MIN: 38.34
PTS: 26.91 (55.82%)
REB: 4.41
AS: 5.88
ST: 1.44
BS: 0.65
TO: 2.53
GM: 34