Viena geriausių NBA ekipų Fynikso „Suns“ ruošiasi naujienai, jog Atlantos „Hawks“ laisvajam apribotam agentui Joe Johnsonui pasiūlys penkerių metų 70 mln. dolerių vertės kontraktą.

Kadangi „Suns“ negalėtų pasiūlyti daugiau pinigų, klubo vadovai ėmėsi mainų taktikos. Trečiadienį Fynikso klubas sutarė dėl mainų, pagal kuriuos vidurio puolėjas Jake'as Voskuhlas keliasi į Šarlotės „Bobcats“. Už tai „Suns“ gaus „Bobcats“ klubo antrojo rato šaukimą naujokų biržoje.

Praėjusį sezoną J.Voskuhlas sužaidė 38 rungtynes NBA pirmenybėse, per kurias vidutiniškai pelnydavo 2,1 taško bei sugriebdavo 2,4 atšokusio kamuolio.

Šis žingsnis atlaisvino 1,875 mln. dolerių algų kepurėlėje. „Suns“ savininkas Robertas Sarveris įsakė klubo vadovams rasti būdą, kaip susigrąžinti J.Johnsoną neperžengiant leistinos algų kepurėlės ribos.

Pasak šaltinių, „Suns“ ketina pasiūlyti J.Johnsonui bet kokį kontraktą, kad jis liktų Fynikse.

Komentarai:
Gerai padare! Grybas tas Voskhulas,o centru dar yra Hunteris Ir Amare
2005-07-28
Atsakyti
„Suns“ savininkas Robertas Sarveris įsakė klubo vadovams rasti būdą, kaip susigrąžinti J.Johnsoną neperžengiant leistinos algų kepurėlės ribos.
As tai vietoi ju atiduociau kam nors Amare Stoudemire,tada tikrai gales issaugot Joe:)))
2005-07-28
+1
Atsakyti
apie sunsus nieko blogo prasome nesakyti... sita komanda superine, ir ji tikrai siais metais toliau eis jei nebus traumu... o jei kazkam pasirode kad SUns nebetures dideliu zaideju tai pasikrapstyk atmintyje... Kazin kas uz QR (beja nestabilu metika) gavo Kurta Tomasa(double double masina) TAi jei ka Phoenixas turi du neblogus Centriukus kurie abu gali buti ir PF (AMARE + Kurtas) o kur dar Matrix, o apie gynejus as isviso patyliu... MVP + JOe + J.J. o kur dar jaunimas neblogas ant atsarginiu??? TAip kad del JJ galima atiduoti kuri nors viena jauna, bedos tame tirkai nebus:)
2005-07-28
+3
Atsakyti
Jau geriau Joe Joe nei tox zaidejas kurio pavardes negaliu parasyt ir kuris nepelno ne 5 tasku. Suns bus galinga komanda, jiems nepasiseke tik del to kad neturejo atkrintamuju patirties.
2005-07-28
-1
Atsakyti
Jo, atitduokim visus aukstus, ir zaiskim penkiais gynejais :)
2005-07-28
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.