Antruoju artėjančio sezono Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo naujoku tapęs Arnas Butkevičius po truputį apšyla kojas Kaune.

Arnas Butkevičius

Arnas  Butkevičius
Komanda: Vilniaus Rytas
Pozicija: SF
Amžius: 29
Ūgis: 196 cm
Svoris: 95 kg
Gimimo vieta: Klaipėda, Lietuva

Lietuvos vyrų rinktinės stovyklos prieš Europos krepšinio čempionatą laukiantis krepšininkas Kauno mieste jau žvalgosi gyvenamos vietos ir tuo pačiu prisistatė daugkartinių Lietuvos čempionų sirgaliams.

Anksčiau naujasis žalgirietis vilkėjo Neringos „Kuršių“, Vilniaus „Sakalų“, Panevėžio „Lietkabelio“, Klaipėdos „Neptūno“ ir Vilniaus „Ryto“ marškinėlius, o būdamas dar visai jaunas atstovavo Kauno „Žalgirio“ jaunimo komandai Eurolygos jaunimo turnyre.

Bendraudamas su „Žalgiris Insider“ Butkevičius džiaugėsi pagaliau apsivilkęs žaliai baltus marškinėlius ir prisiminė jau anksčiau pravertas „Žalgirio“ organizacijos duris.

„Tuo metu galimybių prasimušti į pagrindinę komandą neturėjau ir buvau skolinamas kitiems klubams. Realių variantų būti „Žalgirio“ komandoje nebuvo. Ši ir praėjusi patirtys yra labai skirtingos, bet labai smagu, kad galiausiai tai įvyko, nes to visada siekiau ir tikslas visada buvo kilti į aukštesnį lygį“, – bendraudamas su „Žalgiris TV“ komanda pasakojo 29-erių puolėjas.

Atvykęs į Kauno „Žalgirio“ areną Butkevičius apsilankė komandos rūbinėje ir ten jau sutiko pirmuosius ekipos narius – rūbinėje naujoką pasitiko Sigitas Kavaliauskas ir konkurenciją dėl minučių sudarysiantis ilgametis žalgirietis Edgaras Ulanovas.

„Su Edgaru buvome pažįstami ir anksčiau, o dabar būsime komandos draugai ir klubiniame krepšinyje. Kartu žaidėme „Neptūne“, tad mūsų praeitis yra gana artima. Norisi susipažinti su visa organizacija, fanais, naujais žaidėjais ir pajausti visą „Žalgirio“ atmosferą. Kaip ir minėjote, buvau ilgai siejamas su „Žalgiriu“, tad pagaliau viskas tapo oficialu ir galime žiūrėti į priekį“, – kalbėjo Butkevičius.

Duodamas pirmą savo interviu su „Žalgirio“ marškinėliais krepšininkas atskleidė, kad žaisti Kaune buvo jo siekiamybė dar nuo tų laikų, kai stebėdavo komandą žaidžiant legendinėje Kauno sporto halėje.

„Žalgiris“ yra Lietuvos flagmanas visame sporte, stipriausia organizacija ne vien tik krepšinyje, visi apie tai šneka ir visi tai mato. Augdamas, „Žalgirio“ rungtynes stebėjau Kauno sporto halėje ir tikrai – nuo to niekur nepabėgsi. Visi kalba apie pergales, pralaimėjimus ir visus išgyvenimus, todėl bus smagu prie to prisidėti ir kurti istoriją kartu. Tai buvo mano siekiamybė“, – sakė žalgirietis.

Butkevičiaus atsisveikinimo su Vilniumi žinutė:

Komentarai:
Skausmingai Rytui,bet teisingai Arnas pasakė,kad Žalgiris yra geriausia organizacija Lietuvoje.Atvyko į geriausią šalies komandą ir nors praeitą sezoną buvo tik bronza,bet imant visą istoriją,Žalgiris šviesmiečiais lenkia Rytą laimėjimais.23 LKL titulai prieš 6,EL čemoionai bei bronzininkai prieš kelis kartus Eurocupo laimėtojus.Titulai kalba patys už save,Rytui laaaabai toli iki Žalgirio pasiekimų.
2022-07-05
+9
Atsakyti
l0l
idomu kaip atrodys eurolygoje
2022-07-05
+6
Atsakyti
Cempionu lygoje statistika: 6 taskai su 36 procentu pataikymu......ziauru...cia tokius perka eurolygos komanda :PPP
2022-07-05
-3
Atsakyti
Kiek tu ta pati kartosi? Tu psichiskai neigalus kad istisai ta pati kartoti ir kartoti? Cia nuo gimimo tu toks uzstriges?
2022-07-05
+10
Atsakyti
netinka tas skuduras uzdetas jam visai...flagmanas yra bronzine parodija siai dienai, ir neturi jokiu perspektyvu europoje, tai niurus laukia sezonas arno :(
2022-07-05
-25
Atsakyti
as tai manau, kad gera kontrakta Ž padare. dziaugiuosi.
2022-07-05
+6
Atsakyti
👊💚💚 Gera sutikti Edgara ulanova kartu zaide Neptune na Arnui reikes apsiprasti kitoi barikadu puseje visada kovotojas daug energyjos na isbandys Eurolygos auksta lygi kilti
2022-07-05
+4
Atsakyti
cipsas
booooommmm i saules rezgini vagims :D
2022-07-05
+1
Atsakyti
Eksplosionas
Tai kad šįkart į Žemesnį lygį. Iš Čempionų į Bronzinę komandą
2022-07-05
-15
Atsakyti
linaszamblauskas4 juokdary, ir kas tada? Kokios baigsis svajones? Zalgiris yra vienas is Eurolygos ikureju ir jis ir toliau ten bus. O gal galvoji kad tavo raudona kekse jau pakils i aukstesni lygi ir ja kazkas priimsi Eurolyga? Jusu vieta treciarusiame mesle ir tai iki tol kol jus galutinai neuzlenke Ziemelio projektas.
2022-07-05
+16
Atsakyti
kvailiausia
i zadėjus reik žiūrėt kaip į iranki, ir kad iranki paima kita komanda, koks skirtumas. svarbų komanda, o irankiai tegul keičiasi
2022-07-05
+20
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.