Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Los Andželo „Lakers“ žvaigždė Russellas Westbrookas ir ilgametis jo agentas Thadas Foucheris iš „Wasserman“ grupės traukia skirtingais keliais, pranešė ESPN.

Foucheris žurnalistui Adrianui Wojnarowski dėstė, jog tarp krepšininko ir jo pasireiškė „nesuderinami skirtumai“ bei pridūrė, jog nebebuvo bendro sutarimo, ar Westbrookas turėtų likti „Lakers“.

Westbrookui pagal paskutinius kontrakto metus Los Andžele priklauso 47 mln. JAV dolerių atlyginimas.

Foucherio teigimu, Westbrookui geriausias pasirinkimas yra likti „Lakers“, priimti teksiantį vaidmenį ir naujojo vyr. trenerio Darvino Hamo viešai išreikštą palaikymą.

Artėjantis sezonas Westbrookui bus paskutinis pagal tuomet pasirašytą maksimalią penkerių metų sutartį, tačiau jo likimas Los Andžele vis dar lieka neaiškus. Krepšininko pavardė figūruoja įvairiuose mainų paketuose po to, kai nesusiklostė debiutinis sezonas „Lakers“ gretose.

Foucheris ir Westbrookas kartu dirbo nuo 2008 metų, kada įžaidėjas ketvirtu šaukimu buvo pakviestas Sietlo „SuperSonics“ komandos, kuri vėliau tapo Oklahomos „Thunder“.

33-ejų Westbrookas pastarąjį sezoną „Lakers“ klube vidutiniškai žaidė po 34 minutes, įmetė po 18,5 taško, atliko po 7,1 rezultatyvaus perdavimo ir sugriebė po 7,4 kamuolio.

Komentarai:
RW yra tas žmogus,kuris negali pažiūrėti tiesai į akis.Jis nesupranta,kad jo geriausi metai jau praeityje,jis jau nebe toks greitas,o metimai dar labiau lentas skaldo.Kai esi apakintas šviesų,tai ir nematai tiesos,kuri yra ne Westbrooko pusėje.Jo karjeros pabaiga jau ne už kalnų ir kai jis tą greičiau supras,pačiam bus lengviau.
2022-07-16
+5
Atsakyti
Kon
Realu, kad atsidurs Spurs ir tie tiesiog išpirks jo kontraktą. Liks laisvas agentas ir baigs karjerą, nes negalės susitaikyt, kad nebe alfa patinas.
2022-07-16
+6
Atsakyti
Anonimas
Nu jo. Agentas padeda jam gauti debiliskai nenormalu dideli kontrakta kur joks klubas niekada tokiu pinigu daugiau jam neduotu, o tas ima ir davai atleidzia agenta link kontrakto pabaigos. Idomu kokie nesutarimai buvo, speju Westbrookas dar fantazuoja kad jis vertas dideliu pinigu sekanciam kontraktui, o agentas tiesiai sviesiai jam teske realybe.
2022-07-16
+5
Atsakyti
Ko tikrai žmogus nesuvikia realybės jog praktiškai niekam nereikalingas už tokius pinigus. Neabejotinai tai paskutinis toks kontraktas
2022-07-16
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.