Nuotr.: Dale Zanine-USA TODAY Sports - Scanpix
Nuotr. Dale Zanine-USA TODAY Sports - Scanpix

Šeimoje smurtavęs Milesas Bridgesas trečiadienį stos prieš Los Andželo teismą.

Šarlotės „Hornets“ apribotajam agentui pateikti trys kaltinimai po to, kai praėjusį mėnesį užpuolė savo merginą dviejų vaikų akivaizdoje.

Apygardos prokuroras George'as Gasconas pranešė, jog viena byla iškelta dėl vaikų mamos sužalojimo, o dar du kaltinimai suformuluoti dėl smurto prieš vaikus aplinkybėmis, kurios gali sukelti sunkų kūno sužalojimą ar mirtį.

Byloje taip pat keliami įtarimai dėl sunkaus kūno sužalojimo šeimos nariui. Pažymima, jog vaikai dalyvavo galimoje smurto situacijoje, tačiau daugiau nėra detalizuojama.

Bridgesui kaltinimai turėtų būti pareikšti trečiadienį teisme.

„Smurtas šeimoje sukelia fizines, psichines ir emocines traumas, kurios turi ilgalaikį poveikį tai patyrusiems žmonėms, – komentavo Gasconas. – Vaikai, esantys smurto šeimoje liudininkai, yra ypač pažeidžiami, o žala jiems – neišmatuojama.“

Bridgesas Los Andželo policijos buvo suimtas birželio 29 dieną, bet vėliau paleistas už 130 tūkst. JAV dolerių užstatą.

Tiek NBA, tiek „Hornets“ skelbė žinančios apie krepšininko galimą smurtą bei pažymėjo nagrinėjančios kaltinimus. 

„The Associated Press“ antradienio vakarą nepavyko susisiekti su Bridgeso agentu Richu Paulu.

Bridgeso dviejų vaikų motina Mychelle Johnson liepos 1-ąją instagrame buvo paskelbusi eilę nuotraukų, kuriose matėsi žaizdomis ir mėlynėmis nusėtas kūnas, taip pat vardijo patirtus sužalojimus, bet vėliau įrašas buvo panaikintas.

„Nekenčiu, kad taip nutiko, bet nebegaliu tylėti, – „Instagram“ rašė Johnson. – Leidau kažkam griauti namus, naudotis manimi visais įmanomais būdais ir traumuoti mano vaikus. Nieko pasauliui neturiu įrodinėti, bet neleisiu siaubingai besielgiančiam žmogui pasprukti be pasekmių.

Neleisiu jo artimiesiems ir toliau tildyti manęs ar bandyti jį apsaugoti. Tai – neetiška, amoralu ir siaubinga. Man skauda širdį, nes visad tikėjau ir mylėjau, bet kad ir kaip būtų sunku – laikas pastovėti už save.

Nebetylėsiu daugiau niekada, kad apsaugočiau kitus, nes aš ir mano vaikai yra svarbiau nei kažkieno įvaizdis... Sulaužyta nosis, riešas plyšęs ausies būgnelis, nuo smaugimo plyšęs kaklo raumuo, kad eičiau miegoti ir stiprus smegenų sukrėtimas.

Man nereikia prielankumo, tiesiog nenoriu, kad taip nutiktų kažkam kitam. Noriu, kad šis žmogus gautų pagalbos, nes mano vaikai nusipelnė daugiau. Tik tiek ir noriu. Skauda, visur skauda, ši situacija skaudina, o labiausiai skaudu dėl nuskriaustų vaikų, kurie tapo liudininkais. Prašau nustokite skleisti šlykščius gandus ir prielaidas, gerbkite mano šeimos privatumą.“

Po Bridgeso galimo smurto proveržio buvo skelbiama, kad „Hornets“ ketina atsiimti kvalifikacinį pasiūlymą.

24-erių krepšininką 2018 m. NBA naujokų biržoje 12 šaukimu pasirinko Los Andželo „Clippers“, tačiau išmainė šaukimo teises Šarlotės „Hornets“. Pastarojoje komandoje jis praleido visus ketverius profesionalo karjeros metus.

Praėjęs sezonas Bridgesui statistiškai buvo geriausias – vid. 35 minutės, 20 taškų, 6,9 atkovoto kamuolio ir 3,8 rezultatyvaus perdavimo.

Šią vasarą jis yra apribotas laisvasis agentas. ESPN žurnalistas Brianas Windhorstas skelbė, kad „Hornets“ Bridgesui nesiūlys maksimalaus kontrakto, o tokio varianto jis paieškos laisvųjų agentų rinkoje.

Praėjusią vasarą krepšininkas atmetė „Hornets“ ketverių metų 60 mln. JAV dolerių vertės pasiūlymą.

2021-2022 m. sezone jis uždirbo 5,4 mln. JAV dolerių. Pasibaigusio keturių sezonų kontrakto vertė siekė apie 16,3 mln. JAV dolerių.

Komentarai:
Sitas tai retos rusies durnius. Dar iki situ buitiniu konfliktu jis kele visokias nuotraukas kur geria vaistus nuo kosulio kodeina su limonadu. Ten to briedo jeigu gerai padaugintu jis tai jam ne tik NBA karjera pasibaigtu. Sukrapste 20 tasku viduriki komandoje kuri net i playoffus negali patekt ir jauciasi jau visu galu meistras kuriam viskas galima.
2022-07-20
+3
Atsakyti
Gaila
Gaila jo. Tikiuosi ji isteisins, leis toliau sportuoti bei atlyginti zala
2022-07-20
+13
Atsakyti
sitam jau kontrakto nesisviecia
2022-07-20
-6
Atsakyti
A.
Tradicinių šeimos vertybių puoselėtojas už Atlanto. Go team, go sports!
2022-07-20
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.