Nuotr.: AP Photo/John Minchillo-SCANPIX
Nuotr. AP Photo/John Minchillo-SCANPIX

Kai šių metų vasarį „Pacers“ išsiuntė Domantą Sabonį į Sakramentą, dauguma NBA krepšinį mylinčių lietuvių, švelniai tariant, nebuvo sužavėti. Mes visuomet norime matyti lietuvius žaidžiančius laiminčiose komandose, o „Kings“, ko gero, yra labiausiai nuo pergalių nutolusi NBA komanda.

Domantas Sabonis

Domantas  Sabonis
Domantas  Sabonis
MIN: 34.45
PTS: 18.89 (62.24%)
REB: 12.15
AS: 5.21
ST: 0.95
BS: 0.44
TO: 3.13
GM: 62

Sakramento klubas paskutinį sykį atkrintamosiose žaidė kai NBA rezultatus mes tikrindavome „Windows XP“ varomais kompiuteriais, o tam, kad galėtume atsisiųsti kažką panašaus į rungtynių iškarpas, turėdavome sustabdyti dvi paras pumpuojamo filmo siuntimą.

Nepaisant to, kad „Kings“ akivaizdžiai yra viena iš prasčiausius sprendimus priimančių organizacijų lygoje, mane šie mainai gana džiugino. Sabonis buvo išsiųstas į komandą, kuri trūks plyš bandys laimėti kiekvienas reguliaraus sezono rungtynes, jis be abejonės toje komandoje bus geriausias krepšininkas ir, turint tą omenyje, buvo tikrai logiška tikėtis, kad Saboniui teks kur kas mažiau sukti galvą, kaip prisitaikyti prie komandos draugų žaidimo.

Įvykus šiems mainams, laukiau, kada „Kings“ generalinis vadybininkas Monty McNairas atliks ėjimus, kurie būtų orientuoti būtent į komandos komplektavimą aplink mūsų aukštaūgį.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentuoti gali tik BN+ prenumeratoriai

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.